Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallenkakarolcia

moj narzeczony za durzo pije alkoholu

Polecane posty

Gość mallenkakarolcia

jestem z narzeczonym o 3 lat kidys strasznie pil lecz po poznaniu mnie przestal byl kochajacy czuly potora roku temu urodzilo sie nam dziecko od tego czasu zaczol pic coraz wiecej na poczatku tak co 3 tygodnie wracal calkowicie pijany potem co 2 i co tydzien ostatnio pil przez 3 tygodnie jak trzezwieje blaga bym z nim byla ze nie chce pic ze niebedzie ja sie zgadzam po czym on tak po tygodniu znowu pije i jest coraz gorzej wyzywa bije sie ze wszystkimi mnie obraza nie wiem co mam robic pomozcie mi blagam

Gość nurklecja
wygląda na to że twoj narzeczony jest uazlezniony od alkoholu i bez leczenia nie dacie rady jego prosby są bez sensu, ty dajesz kolejną szansę i kolejną i co? znmienia to coś, nie ona dalej pije tak i bedzie pić jesli jest uzalezniony zrozum że jest chory bo to choroba jesli podejmie leczenie, jesli zgłosicei sie gdzies na terapie uazelznien to może jakos dacie rade jesli on nic z tym nie zrobi to odejdź od niego bo nie ma sensu marnoac sobie zycia z alkoholikiem, pomysl o dziecku, ze ono zasługuje na normalne życie czy nzrzeczony pomaga ci przy dziecku? Jak wyglada wasz zwiazek? Chyba nie jestes z nim szcesliwa ...