Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elamorela

pocałunki

Polecane posty

Gość elamorela

Witam. Mam gigantyczny problem. Chłopak chce mnie całować tak z otwarymi ustami ja też chcę tyle, że nie umiem. Ostatnio próbował to zrobić i było delikatnie mówiąc źle. Nie wiedziałam co mam robić ze soimi ustami. nie mogłam znaleźć jego warg nie wiem jak to wytłumaczyć po prostu mi się nie podobało. Nie było tak jak na filmach, wiecie tak jak powinno być. Więc przestałam odwróciłam głowę i więcej mu nie pozwoliłam tylko dawalismy sobie buziaki w usta. Prosze wytłumaczcie mi jak mam to robić żeby nam było dobrze i nie mówcie że to samo przyjdzie bo jak już mówiłam - nie przyszło;/ nie mogę mu tego powiedzieć że nigdy się nie całowałambo mówiłam że miałam chłopaka i to prawda tyle że się nie całowalismy. wiem że chore... ;/

Gość barbincja12
Wysuń język :P usta same się znajdą

A ile masz lat? Powiedz mu to wprost, przecież to nie koniec swiata że nie potrafisz sie całować. Lepiej tak niż masz sie z nim nie całować, pomyśli sobie że po prostu nie chcesz

Jejku dziewczyny, Wy to robicie od razu z igły widły :) a nie mozecie pogadac o tym ze swoimi chłopakami? Gdyby moja dziewczyna mnie spytała, to na pewno bym nic złego o niej nie pomyślał, no ale ja jestem ten Normalny :D

zacznij od całowania jego warg - złap swoimi ustami jego dolną wargę, później zrób to samo z górną, możesz przejechać swoim językiem po jego górnej wardze, a później sama to poczujesz.. :D niech facet Ci pokaże jak to się robi.. :D tylko się nie zrażaj ;) potraktuj sprawę z uśmiechem i nie bój się narażać na niepowodzenia! :) będzie dobrze! :D warto pare razy zepsuć sprawę, żeby potem czuć TO.. :)