Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa dziewczyna jestem

jestem ciagle mokra tam... jakie sposoby na to?????

Polecane posty

ale mam problem :( mam bardzo duzo sluzu!! caly czas mam tam mokro, umyje sie, i gdzies wyjde i zaraz czuje jak mnie tam zalewa ;/ takie geste biale mleczko.. bylam u lekarza, robilam badania, cytologie, usg i wszystko jest ok. Jestem zdrowa... wiec skat tyle wydzieliny mam? to juz trwa bardzo dlugo... macie jakies sposoby na to??

skad*

Gość powierzchownie potraktowany
nie mamy sposobu, bo nie mamy tego problemu. zmien lekarza

Gość a moze to jednak grzybica
?

Gość aikzz
wiecej sie masturbuj . POdobno zycie w czystosci powoduje takie objawy ze czlowiek caly czas podniecony chodzi

mam chlopaka, ale nie uprawiamy jeszcze seksu... a u lekarzy bylam dwoch. jeden ginekolog w mojej przychodni, bardzo dobry i chwalony. drugi gonekolok w szpitalu. mowili, ze niektore panie tak juz maja, ze wydzielaja wiecej tego a niektore mnie i tyle... ale to jest mega meczace dla mnie ;[[ ciagle mam tam mokro :(:( wszystko brudne zaraz...

Gość aikzz
masturbuj sie 2 razy dziennie

Gość ja poszlam i powiedzialam
to nos wkladki, byc moze jak zaczniesz uprawiac seks to problem ustapi

no do seksu jeszcze daleka droga.. wkladki.. no tak, ale meczace tez to jest ;[ musialabym zmieniac te wkladki ciagle tez i nie jest to komfortowe caly czas we wkladce chodzic ;[ poza tym takie wkladki tez kosztuja. jestem wsciekla, ze tak mam, mam nadzieje,ze faktycznie jak bede juz uprawiac seks to problem zniknie..

Gość fdhfdhhdh
Dziewczyno, skoro leci z Ciebie, to chyba logiczne jest, że powinnaś nosić wkładki :f. Cały dzień później nosisz mokre i brudne majtki, bo nie chce Ci się co kilka godzin zmienić wkładki? Masakra :f. Brudaska jesteś i tyle. Ze mnie nie leci prawie wcale, a i tak noszę wkładki, bo to jest po prostu higieniczne. Oczywiście nie przez cały czas, ale wtedy kiedy np. mam owulację lub spodziewam się miesiączki, etc. Zacznij dbać o siebie. Na moje to jednak jest coś nie tak i powinnaś zmienić ginekologa zanim zaczniesz współżyć, bo możesz zarazić swojego chłopaka.

nie jestem brudaska!!!! wypraszam sobie! :| nie kazdy lubi i moze nosic wkladki... po wkladkach mam uczulenie i nie sa one dobre dla mnie, zarowno te zwykle i zapachowe, nosze majtki z bawelny, takie zeby skora mogla oddychac. no jak badania robilam wszystkie i jest ok no to jak moge miec chorobe jakas??? :| moze tak juz mam... ?

też mam tak ciagle mokro.. tak to juz jest, mam chlopaka, uprawoam seks i nic nie ustepuje, a kiedy sie podniecam to cały czas mokro o mokro, ale moj chłopak to lubi ;P

Gość normalny chłop
ty się dziewczyno ciesz,faceci to uwielbiają,więc będziesz miała udane życie seksualne,niejedna mogła by tobie tej według ciebie dolegliwości pozazdrościć,ponieważ mają akurat odwrotny problem są suche jak sahara niech sie wypowie kobietka nazywająca cię brudaską jak jej się w łózku układa to zrozumiesz kto ma tu problem głowa do góry,jak zaczniesz życie sexualne to się będziesz z tego cieszyć,bo żadna sucha czyściszka nie da facetowi tyle przyjemności co ty, pozdrawiam takie kobiety.

Gość przerazasz mnie
Masz chlopaka i nie uprawiacie seksu?! Jaka patologia :O

Gość być kobietą, być kobieta..
też mi leci...mam też małe piersi i co? i nic..godze się i z tym i z tym ;D jesli gdzieś ide..zakupy czy jakiś dłuższy spacer to wkładki..jesli np do chłopaka..to się myje przed tym, zmieniam bielizne itd..ale nawet wtedy jest troche śluzu...ale co to tam...działam jak natura chciała ;p kolega powyżej miał racje..facetów to nawet podnieca :P

Gość gość
Tak, dla puszczalskich normalna kobieta to ,,patologia,, Puszczalstwo to jest dopiero patologia ówczesnych czasów!!!!!!

Gość Nikt1234
Mnie to obrzydza