Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdziagwaaaa

Dobrze dobrane staniki już są..a dobrze dobrane MAJTKI??

Polecane posty

Gość bzdziagwaaaa

Ostatnio zauwazylam na kafe wysyp zdjec dziewczyn w bieliznie i kazda miała za małe gacie.Ze wstydem przynzam,że ja też takie nosze,chociaz wczesniej nie zwracalam na to uwagi. Nosze ladne staniki,a gacie beznadziejne, moze znacie jakies sklepy,marki,kroje godne polecenia? Ale te nie takie gdzie jedna para kosztuje powyzej 20 zł. Nie znosze stringow, nie wiem czy lepiej nosic figi czy takie spodenkowate?

Gość czarna kocurka45
latem noszę zabudowane majtki lekko ściągające, zimą w mrozy angorkowe z nogaweczkami, nie znoszę stringów........ Radzę zobacz w allegro..............tam jest duży wybór majtek pozdrawiam.............

Gość kobieta lat 26
ja noszę i stringi i spodenki i figi itd ale kupuję taki żeby nigdzie się nie wżynały i nie odciskały jestem szczupła i mogłabym śmiało wejść w rozmiar 34 ale bieliznę kupuję 36 czasem nawet 38 w zależności jakie są niektóre mają ciasne gumki to biorę większe bo nie lubię jak mi zostają ślady po majtkach. A kupuję w różnych miejscach czasem nawet na handlach bo jestem maniaczką kupowania bielizny niedawno jak liczyłam ile już mam sztuk (bo mąż się śmiał czy już do 100 doszłam więc postanowiłam sprawdzić) było ich prawie 130 szt :D

Gość smanna
A co za problem z majtkami? oczywiście trzeba trochę poszukać i jeśli czyjeś odwieczne S staje się przyciasnawe pora je zmienić na M lub i L odrobinę za duże to nie problem. Teraz w sklepach wiele promocji tzn. jak dla kogo ale dla mnie nie ważne czy majty są z kolekcji letniej, wiosennej czy jesiennej. Ja przestrzegam przed tymi mało rozciągliwymi, z wąskimi gumkami które zawsze się gdzieś powciskają, jeśli koronkowe to koronka musi być mięciutka, szersza, na dole powinna być porządna bawełniana wkładka a nie strzępek materiału. Fajne zawsze są w F&F (czyli dział bielizny w tesco) i nie najdroższe, ale jakość świetna.

Gość czarna kocurka45
......a czy lubicie nosić pończoszki......?

Gość kobieta lat 26
ja ubieram pończochy ale tylko dla męża do spódniczki to raczej nie :/

Gość czarna kocurka45
aha...........jeszcze jedno.......w wielkie upały lubię nosić jedwabne majtki - spodenki..........SUPER FAJNE

Gość czarna kocurka45
nie lubię rajstop...............latem MACABRA............

Gość bzdziagwaaaa
Czesto są ladne majtki w roznych bezclowych,albo malych sklepach,ale rozmiary na niach to czesto np xxxł, przy czym dla mnie wygladaja jak s-ki,a przeciez mierzyc nie mozna:(

Dobrze dobrane majtki to żaden problem, bo majtki w potrzebnym rozmiarze znajdziesz wszędzie. Trzeba tylko wybrać nie za małe i z miłego materiału, a jaki krój będziesz nosiła to już Twoja sprawa. :) Często zwykłe figi mogą wpijać się krawędziami w pośladki, ale rozmiar większe będą już za luźne w biodrach, dlatego chyba najlepsze wg mnie są stringi i bokserki z krótkimi nogawkami :) To samo co z majtkami jest ze spodniami u młodych dziewczyn, wciskają się w za małe i wszystko im wypływa.

Gość bzdziagwaaaa
w najszerszym miejscu pupy mam 102 cm

I często wrażenie za małych majtek może być spowodowane tym, że to nie majtki wyciskają tłuszczyk, tylko on jest już stale odciśnięty przez za małe spodnie :D

Gość smanna
ja myślę, że będą dobrze leżeć ale wyglądają niezbyt urodziwie, osobiście niezbyt przepadam za takimi szortami, ani tyłek w tym dobrze nie wygląda, ani nogi bo wydają się krótsze. Lepsze są takie zwykłe majtki z bawełny obszyte przy 'nogawkach' szerszą koronką, zwłaszcza z tyłu ładne i seksownie podkreślają krągłości, a jeśli ich ktoś nie ma to i tak wyglądają seksownie.

Gość 5t2352635
i juz cisza? nikt nie poda skad kupuje ani jakie modele?:(

Gość pastafarianka
noś bokserki francuskie. fajnie modelują tyłek.

Gość rtvrb reyer
jak one wyglądaja?

Gość matylla
Ja ostatnio widziałam całkiem niezłą bieliznę od Nipplex. Mam od nich stanik i jest ba rdzo fajny i dobrze się nosi. Z tego co przeglądałam komplety to mają też ładnie skrojone majtki. zobacz sobie na ich kolekcję.

Gość fgfgfgfgfgf
Ja kupuję albo w sklepach (ale to powyżej 20 zł), albo o chińców. Wbrew pozorom mają bardzo ładne majtki (figi, koronkowe, jakie tylko chcecie) jednak mimo, że noszę rozmiar 34/36 to ich XL są dla mnie ciasne Teraz szukam na Allegro, widziałam np aukcję, gdzie 10 par kosztuje 10 zł :)