Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia-samosia-antosia

facet non stop za mną biega :/

Polecane posty

lubie go, podoba mi się ale no on non stop do mnie wydzwania, rozmawia po 40-60 minut, ciągle domaga się kontaktu, spotykania się a ja mam dość! chcę sobie posiedzieć w domu, poczytać, zadbać o siebie a on tego nie rozumie. szkoda, bo w sumie fajny facet ale zabija mnie ta jego zaborczość

mówiłam mu, żeby tyle nie dzwonił, że ja potrzebuję czasu dla siebie, ale jak grochem o ścianę :/

Gość hahahahahahah
teraz ty zacznij go nękać :D:D

ale dziewczyny noooo, ile kurwa można dzwonić, pisać na gg, spotykać się w tygodniu. zaczęłam być dla niego opryskliwa w tym rozmowach bo jak wydzwania do mnie, pogadamy, to o czym potem na gg pisać? dorosły chłop a zachowuje się jak gówniarz. na dodatek mi strzałki puszczał :/ jak ma mi na nim zależeć, skoro tylko kiwnę palcem a on jest i robi wszystko co chcę? jak mam za nim tęsknić skoro on NON STOP do mnie pisze, jak mu nie odpisuję to dzwoni, jak nie odbieram to się obraża. szkoda, że nie na 3 dni, tylko na chwilę :/ nie zdążę dobrze do domu wejść, poczta głosowa zawalona, odpalam kompa - z 5 wiadomości od niego. no szlag!

Gość Posuwacz dam
Popuść mu z pary to się uspokoi na jakiś czas.