Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwgwgfwfwefefef

ciekawe odkrycie-nie chce zwiazku boo...

Polecane posty

Gość gwgwgfwfwefefef

-sama sprzatam, gotuje, robie w domu wszystko -pracuje i zarabiam na siebie -studiuje -jak chce isc na spacer biore psa, jak chce sie przytulic mam pieska -nie lubie dzieci i nie planuje ich miec -lubie cisze i spokoj oraz samotnosc we wlasnym domu -zaspokajam sie sama i robie to duzo lepiej niz moi poprzedni pseudo mezczyzni -nie zdradze siebie, nie oszukam, nie wykorzystam i nie porzucę zawiodłam sie wiele razy na mezczyznach-alkoholiku,chamach, zdrajcy i nie lubie was szczerze przyznam a i wreszcie nie jestem niewolnica sprzatajaca czyjes skarpetki, gotujaca wystawne obiadki oraz sprzatajaca jak debil przy czym piekna i pachnaca;/ po domu chodze jak lubie podsumowujac jestem szczesliwa wreszcie

Gość gwgwgfwfwefefef
;)

Gość hehehehehhhhhh
no to ja problemu nie widzę. ale jednak mimo tego, ze sama dajesz sobie świetnie radę to facet mógłby być miłym dodatkiem do tak idealnego życia. On musi jedynie wiedziec o tym, ze nie jestes od niego zalezna i sama jestes szczesliwa i wtedy wasz związak może przetrwać . . tylko rodzi się kolejny problem, nie pisalas nic, ze masz kogos takiego na oku :)) ale po co robic cos na sile. niektorzy mają samotnosc pisaną przez los.

Gość adaaaasssss
nie chce mezczyzny oni kłamia oszukuja zdradzaja to nie na moje nerwy