Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkaflorka

Mam wspaniałego mężczyzne tylko jest kilka problemów!!!

Polecane posty

Gość ilonkaflorka

WADY NASZEGO ZWIĄZKU SĄ TAKIE *Facet jest ode mnie 35 lat starszy(w tym 8 lat starszy od mojego ojca. *Mój ojciec i brat go nie lubią. *Ludzie dziwnie patrzą się na mnie gdy ide ze swoim facetem ulicją ZALETY TEGO WSZYSTKIEGO *To matka, drugi brat a nawet bratowa akceptuja ten związek i nie uważam że jest to coś dziwnego. *Mój 9letni synek też polubił mojego nowego partnera. Im starszy facet tym bardziej odpowiedzialny, mądry, zaradny i napewno nie zrobi krzywdy kobiecie.

wnioskuje, ze skoro masz syna 9 lat to podlotkiem juz nie jestes, wiec taka roznica wieku w oczy nie razi ;) jestes szczesliwa i to sie liczy ;) a ojciec lubic nie musi

Gość kiciek554689
jeżeli go kochasz to nie patrz na innych to Twoje życie inni z czasem zaakceptują

Gość ilonkaflorka
Mam 30 lat a mój facet ma 65. Dobrze nam się układa, dogadujemy się.To już nie chodzi tylko o ojca, ale o całe społeczeństwo. Idziemy gdzieś ulicą to wszyscy wpatrują w nas te swoje oczy gdy trzymamy się za ręcę, nawet złośliwe komentarze również się pojawiają.

Gość 341234234
ee... 65 lat to już dziadek trochę... krok do 70-tki... nawet wg statystyk - mężczyzni umierają w wieku 67 lat, czyli to jest już kres jego życia a Ty jestes jeszcze własciwie młodą dziewczyną.. miłość miłością, ale ciekawi mnie jak wygląda wasz seks

Gość ilonkaflorka
Mój facet trzyma się lepiej od niejednego 30latka, pod czas seksu jest bardzo czuly i delikatny. Przy tym mnie szanuje i mi się oświadczył, w przyszłym miesiącu bierzemy ślub a dwóch członków z mojej rodziny nawet nie przyjdzie bo sami mi to zapowiedzieli.

Gość 341234234
Z tym że wygląda lepiej niż 30-latek to absolutnie nie wierzę. Gdybyś napisala - lepiej niż 50-latek to może.... Ale 30-latek? :D:D:D

Gość ilonkaflorka
Tak, lepiej niż nie jeden 30latek. Codziennie chodzi na siłownie, jest dobrze zbudowany a zdrowie to ma jak koń. Poza tym musiałabyś go zobaczyc żeby uwierzyc, mój ojciec jest po dwóch zawałach a ten, a człowiek z którym jest to chyba nigdy w życiu nie chorował, takie przynajmniej sprawia wrażenie.

Gość jezozwierzad
:) zycze szczescia :) a gdzie sie pozaliscie :)? Zawsze ciekawi mnie jak dochodzi do znajiomosc, gdy jest az taka roznica wieku...hm :)

Gość 341234234
Tak... wygląda jak 30-latek? Nawet z twarzy? Gdyby tak było, to ludzie by na was nie patrzyli dziwnie.