Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takie sobie dziewcze z nikąd

boję się ze znowu wpadne w depresje

Polecane posty

Gość takie sobie dziewcze z nikąd

nie dawno byłam chyba na skraju depresji ciągle zmęczona wykończina brakowało mi sił niska samoocena ciągły stres miałam nawet myśli samobójcze, w internecie wyczytałam że to objawy depresji, ich przyczyną była szkoła natłok nauki nie dawałam sobie rady brakowało mi na wszystko czasu+ problemy ze zdamiem prawa jazdy+ problemy rodzinne dotyczące m.in. tego prawa jazdy, zły kontakt z rodziną oni nie rozumieją,że jestem odrębnym człowiekiem i mogę myślec inaczej niż oni miec inne zdanie że mogę lubic coś innego, we wakacje mi było lepiej uspokoiłam się wypoczelam, ale teraz boję się,że to się powtórzy kiedy wrócę do szkoły, a ten rok będzie gorszy jeszcze więcej nauki, matura, egzamin zawodowy, studniówka na którą nie idę i z tym się wiążą znowu problemy rodzinne, rodzina truje mi że trzeba i wypada iśc a ja wiem że się będę tam źle czuła bo nie lubie imprez, przez to że nie idę tata powiedział że więcej nie pójdzie na wywiadówkę, i że nie warto mi było kupic somochód, ale przecież ja nic nie zrobilam mam tylko odmienne zdanie od niego ale widac to wystarczy więc jeśli tak dalej będzie to się chyba zabije

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować