Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronaldiniaaaaa

Pasta z makreli-jak robicie?

Polecane posty

Gość ronaldiniaaaaa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiście makrela
cebula ogórek kiszony ketchup lub odrobinę majonezu sól i pieprz do smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marina26
Makrelka, 3 jajka na twardo pokrojone w kosteczke, szczypiorek, majonez - pycha:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edziczka hh
a musztarde tez sie daje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobiecakobietkano1
jedna srednia makela -obieram, pozbywam sie osci i rozganiatam widelcem, 2 jaja na twardo - pokrojone w kosteczke, majonez, sol, piperz i szczypiorku troche... pychota:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jak sie robi
paste z konserwy rybnej w pomidorach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to już będzie bardziej
skomplikowane bo wymaga otwieracza do konserw ;D otwiera się puszkę i ugniata widelcem :P można dorzucić ogórka kiszonego, cebulkę i jest git :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pastafarianka
rozpłaszczam marele, dodaje jajko na półtwardo, cebule pokrojoną w kosteczke, łyżke majonezu, sól, pieprz, troszke oleju dyniowego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a zamiast
majonezu mzna dodac koncentrat pomidorowy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
makrelę można też rozetrzeć z twarogiem. do tego cebulka, sól, pieprz, ewentualnie keczup do smaku - idealna pasta na kanapki, na to pomidorek, ogórek... mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
makrela wędzona, 2/3 jajka na twardo pokrojone w kostkę, 3 ogórki konserwowe lub kiszone (obrano, pokrojone w kostkę), 1 cebulka w kostkę pokrojona, majonez, sól i pieprz :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kto ma jeszcze fajny przepis?
:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja daję tak
makrela, upieczona na miękko czerwona papryka bez skóry, zielone oliwki, trochę bazylii, pieprz i miksuję blenderem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mało której kobiecie
o tak, makrela z serem jest suuuuper !!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mamuśka.??
skubiemy makrelę... kroimy 1 pora... dodajemy 1 puszczkę kukurydzy i majonezu według uznania... sól, pieprz i tyle! Mieszamy i jemy. Pyszotka:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×