Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinka155

Mam 31 lat a moja skóra już wiotczeje

Polecane posty

Gość balbinka155

juz nie mam siły do mojej skóry przez lata walczyłam z trądzikiem a teraz choć mam jeszcze zaskorniki to skóra zaczyna mi już wiotczeć Co będzie dalej aż strach pomyśleć

Gość matacz..
no przeciez 31 lat to stara baba jzu jestes ! i nie ma sie co gniewać , ja jestem stary dziad , a ty stara baba , my jednak mamy troche lepiej , nasza skóra gdzies do nawet 50 moze byc fajna , wszystko zalezy jak sie prowadzi i dba , u kobiet - to jzu inna bajka , fajna moze taka byc i urodziwa , ale skóra prawde ci powie .

Gość balbinka155
dobre kremy to nie wszystko sama się już przekonalam że drogie nieznaczy dobre u dermatologa byłam lecz przepisala mi wysuszający krem na zaskórniki zaskorniki może i znikaja ale wiotkość skóry postępuje pomimo intensywnego nawilżania Fakt mężczyżni mają się lepiej pod prawie każdym względem

Gość jedyna rada to retinoidy

Gość balbinka155
stosowałam diacneal ale wlaśnie on mi chyba tak "zaszkodził"

Gość prawda jest taka że najlepsze
lekarstwo na skórę i ogólnie na całe zdrowie to .... SEX

Gość snake33
TAK niestety po 30-tce zauważalne zmiany w jędrności skóry....kremy nie pomogą na pewne przypadłości, nue łudź się, może gimnastyka twarzy? zaczęłam tydzień temu;) no i ewentualnie kwas hialuronowy...oczywiście wstrzyknięcie kwasu;)

Gość snake33
i retinoidy;)

Gość balbinka155
retinoidy ale najlepiej jakie? zorac? czy może dalej ten diacneal + nawilzanie

Gość jedyna rada to retinoidy
retin a locacid atrederm zorac Trzeba wszystkie wyprobowac zeby znalezc ten wlasciwy dla siebie i nie zrazac sie poczatkowym pogorszeniem stanu cery, trzba przetrzymac moze z rok, moze wiecej

Gość balbinka155
No jeszcze raz mam zamiar wybrać sie do dermatologa gdzieś za miesiąc po jakiś specyfik złuszczający poprosze o jakiś retinoid może mi przepisze Z reszta sama pani doktor zaprosiła mnie do siebie jesienią na wizytę by przepisać mi coś mocniej złuszczającego - latem nie chciała dać recepty z wiadomych powodów - uv Mam nadzieję że chodziło jej wlaśnie o jakiś retinoid