Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamentoweserce

Pomocy! Nie wiem co robić! Kocham go :(

Polecane posty

Witam wszystkich. Pewnie na poczatku zaraz ktos mnie wysmieje ale po prostu nie mam z kim porozmawiac a jest to dla mnie bardzo wazna sprawa. Wiec tak... Chodziłam z chłopakiem ponad rok. Było nam razem zaje*****. W te wakacje wyjechałam za granice na miesiac no i niestety wszystko sie rozlecialo... TEraz ilka razy sie z nim spotkalam i prosi zebym do niego wrocila. Powiecie ze w czym problem... Moi rodzice i wgl wiekszosc osob sa nam przeciwni i zawsze byli. Nie moga tego zaakceptowac juz nie chodzi nawet o wiek ( jest ode mmnie 4 lata starszy ma 19) Jest równy ze mna mam 177 cm. Wiem ze to sie nie liczy. Liczy sie to ze go kocham ale biore pod uwage rodzicow. Kocham go najbardziej na swiecie. Moze pomyslicie ze nie wiem co to milosvc ok moze i tak jest.... I takie to wszystko skomplikowane jest. Chce tylko zeby moi rodzice to zaakceptowali i wroce do niego chocby zaraz. Dodam ze troszke mi pryeszkadza ze jest rowny ze mna ale co tam. Jesli bedzie ktos tak miły i wyrozumiały to prosze o jakąs porade.

Gość rtdd
Jak go kochasz to badzcie razem:)

Gość MruwkaZed
Kiedy rodzice zobacza jak bardzo sie kochacie w koncu beda musieli zaakceptowac Was jako pare. Jestescie mlodzi, ale pomalutku wszystko ulozycie sobie wszystko.

Gość za dwadziescia pare lat
jak sama bedziesz miala 15 letnia corke to zrozumiesz co czuje twoja matka jak sie zacznie przy niej dorosly 19 letni mezczyzna krecic bierz sie gowniaro za ksiazki zamiast latac za doroslymi chlopami

Gość diamentoweserce2
Po pierwsze nie mów do mnie gówniaro. Po drugie nie latam za chłopakami. Więc uważaj na słowa bo nie jesteś tu po to by oceniac moja osobe. A co do książek to mam postawione w swoim życiu cele do których zmierzam i bede zmierzac... żal

Gość diamentoweserce2
dodam, że oprócz stawiania sobie celów stawiam też mojemu chłopakowi dyszel 😴

Gość diamentoweserce2
a jednym z najwazniejszych celow do ktorych zmierzam i bede zmierzac jest polkniecie traby mojego chlopaka i nic wam do tego!