Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkpoklmnoinxo

SPOTKANIE Z TEŚCIAMI!!!!

Polecane posty

Gość lkpoklmnoinxo

Jestem z moim chłopakiem prawie 3 lata... Ale nie miałam jeszcze okazji poznać jego rodziców gdyż przebywają za granicą... Za niecały miesiąc przylatują do Polski i koniecznie chcą mnie poznać.. Nie ukrywam że strasznie boję się tego spotkania... Nie wiem jak się ubrać, jak zachować... Może dać im jakiś mały prezent...?? Doradźcie mi... Zależy mi na tym aby odebrali mnie jak najlepiej...

to zalezy gdzie to spotkanie ? wybierzcie forme mało niezobowiązująca np. grill wtedy łatwiej nawiazac kontakty

Gość lkpoklmnoinxo
W domu u mojego chłopaka... Jego rodzice są porządnymi ludźmi ale lubią czasami poszaleć:P

no i widzisz czyli ubiór normalny nie wydziwiaj z sukniami garsonkami czy garniturami luźno swobodnie to tylko mamuśka chłopaka :D jesli chodzi o prezent to może lepiej zrób ciasteczka lub ciasto bo kwiatów nie wypada alkoholu chyba też głupia dac

Gość lkpoklmnoinxo
mam być taka bardziej cicha czy rozmawiać z nimi o wszystkim...?? Do spotkania jeszcze miesiąc a ja na samą myśl się cała trzęsę... Nie wiem czy dobrze wypadnę jeśli będę taka zestresowana...:(

Gość lkpoklmnoinxo
I jeszcze jedna sprawa.. Jeśli w grę wejdzie alkohol to myślicie że powinnam się napić z jego rodzicami...?? Podkreślam że gdy wracają do Polski raz na jakiś czas to dużo imprezują... Czy może mam grzecznie odmówić i powiedzieć że nie piję... ?? Może też w ten sposób załapię większego plusa...??:)

a napij sie normalnie a co ci szkodzi dorosła jestes badz normalna bądz sobą i bedzie super powodzenia