Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtdd

Faceci to debile

Polecane posty

Gość rtdd

Jednego dnia piszą, ze kochają drugiego dnia w ogole sie nie odzywaja, nie daja znaku zycia:/

Gość Agnieszko a ubierzesz coś
Zależy jacy.

Gość rtdd
Dziwne to jest dla mnie, jezeli ktos mowi ze sie zobaczy z Toba w weekend a potem sie nie odzywa

popieram, szczerze mówiąc nie rozumiem tego właśnie, raz bez nas żyć nie mogą potem się nie odzywa???aż się czasem sama z tym głupio czuję że tak piszę i piszę i echoooooo

Gość rtdd
zwlaszcza ze dzien wczesniej Ci pisze ze mu zalezy i ze teskni

no to rzeczywiscie debil moja kolezanka miala takiego wlasnie faceta wiec z nim zerwala. po jakims czasie blagal ja na kolanach zeby wrocila do niego. zgodzila sie a on nastepnego dnia juz sie nie odzywal wogole!!

Gość rtdd
A pewno jutro napisze i ciekawe jak sie wytlumaczy...

a czy ty myslisz ze facet o wszystkim myśli dr Barbara De Angelis SEKRETY MĘŻCZYZN które powinna znać każda kobieta Oczekujemy od mężczyzn umiejętności, których ich nigdy nie uczono. Tak się składa, że są to umiejętności, w który kobiety są najlepsze wyrażania uczuć, intymności wychowywania, miłości. W ciągu minionych dziesięciu lat pracowałam z tysią- cami mężczyzn i mogę cię zapewnić, że mężczyźni chcą się otworzyć, chcą się nauczyć głębokiego odczuwania i okazy- wania tego kobietom, które kochają. Lecz proces ten jest dla nich trudny, a nawet napawa ich lękiem. Mam nadzieje, że po przeczytaniu tego rozdziału potrafisz zrozumieć dlaczego. Twoi partnerzy potrzebują całego współczucia, cierp- liwości i wsparcia, jakie możesz znaleźć w swoim sercu, by pomóc im otworzyć ich serca. Chińska klątwa, przytoczona na początku tego roz- działu, mówi: „Obyś żył w ciekawych czasach", a czasy na pewno są ciekawe, bo bardzo się zmieniają. Dawne sposobv życia i kochania już się przeżyły, a myśmy wciąż jeszcze nk wymyślili nowych. Tymczasem nadal próbujemy utrzy- mywać związki i doświadczamy wielu rozczarowań i omy łęk. Przemiany oferują nam jednak niewiarygodną szansc osiągnięcia nowych poziomów wiedzy i nowych wyżyr osobistego rozwoju. Ta książka ma ci pomóc w prze tworzeniu utarczek z mężczyznami w nowe podniecając', przygody w miłości. Czy kiedykolwiek podejrzewałaś, że wszystko, czego cię uczono na temat postępowania z męż- czyznami, jest nieprawdą? Czy zdarza ci się zrobić coś, co w twoim przekonaniu powinno sprawić mężczyźnie przy- jemność, i czujesz się zaszokowana, kiedy on reaguje na to negatywnie? Czy czasami czujesz, że chyba dostalaś zły zestaw ,,wskazówek", jak utrzymywać dobre relacje z mężczyznami, bo nic z tego, czego próbujesz, nie działa tak, jak powinno? Jeśli odpowiedziałaś twierdząco na którekolwiek z tych pytań, wiedz, że nie jesteś sama. Pracowałam na semina- riach i w grupach pomocy z tysiącami kobiet i większość z nich wiedziała, że jest coś niedobrego w ich relacjach z mężczyznami, choć nie były pewne, w czym tkwi błąd i jak go naprawić. Chcąc ulepszyć swoje relacje z mężczyzną, bez względu na to, czy chodzi o twego męża, szefa, chłopca, ojca czy współpracownika, nie wystarczy, jeśli zrozumiesz jego zachowanie, lecz musisz także uczciwie przeanalizo- wać własne postępowanie. Czy twoje związki z mężczyznami są zdrowe Oto test, który ma ujawnić mocne i słabe strony twoich stosunków z mężczyznami. Wybierz jedną z podanych odpowiedzi: A niemal zawsze B często C czasami D rzadko E niemal nigdy Odpowiedz na pytania tak szczerze, jak tylko potrafisz, wybierając odpowiedź, której mogłabyś udzielić najczęściej. mężczyzn 34 SEKRETY ZWIĄZKÓW NAJWIĘKSZE BŁĘDY 35 Nie dobieraj odpowiedzi na podstawie tego, jak zdaniem powinnaś postępować, lecz jak zazwycza postępujesz. 1. Kiedy jestem w towarzystwie mężczyzny, któregt rzeczywiście lubię lub który mnie pociąga, trac< część własnej osobowości przez to, że cenzuruję swo- je wypowiedzi, szukam aprobaty, rezygnuję z włas- nych potrzeb albo też staję się o wiele bardziej nie- śmiała. 2. Czuję się odpowiedzialna za mężczyzn w moim życii i chcę być pewna, że będą mieć wszystko, czego potrzebują. 3. Pozwalam mężczyznom traktować się w sposób, jakie- go bym nigdy nie zniosła od kobiety. 4. Wykorzystuję swoją kobiecość, żeby uzyskać od męż- czyzn to, czego chcę, flirtując, prowokując, posługując się językiem ciała itp. 5. W obawie przed reakcją mężczyzny rezygnuję z robie- nia tego, co chcę zrobić, lub powiedzenia tego, co naprawdę czuję. 6. Czuję urazę do mężczyzn za to, co w przeszłości mi uczynili, lub za to, jak mnie obecnie traktują. 7. Jestem bezradna, oszołomiona, działam chaotycznie, kiedy chcę zdobyć mężczyzn, zwrócić na siebie uwagę lub uniknąć ich gniewu. 8. Czuję, że ze strony mężczyzn mego życia otrzymuję cały należny szacunek i uznanie. 9. Zawsze proszę mężczyzn, na których mi zależy, o to, czego chcę i czego potrzebuję. 10. Kiedy przebywam w pobliżu mocnych mężczyzn (sze- fa, ojca, osoby z autorytetem), czuję się odprężona i pewna siebie. Nie zmieniam swojego zachowania i nie staję sią ani niezwykle agresywna i dokuczliwa, ani niezwykle nieśmiała. A teraz podlicz uzyskane punkty. Pytania od i do 7 punktowane są następująco: A: 2 punkty B: 4 punkty C: 6 punktów D: 8 punktów E: 10 punktów. Pytania od 8 do 10 punktowane są następująco: A: 10 punktów B: 8 punktów C: 6 punktów D: 4 punkty E: 2 punkty.

80100 punktów: GRATULACJE! Twarda praca nad sobą i twoimi związkami przyniosła owoce. Nauczyłaś się, jak być silną, a jednocześnie kochającą kobietą wobec swoich mężczyzn. Zachowujesz własną osobowość nawet wtedy, gdy znajdujesz się obok mężczyzn, którzy są dla ciebie ważni. Wiesz, że dobre komunikowanie się ma zasadnicze znaczenie przy tworzeniu zdrowych i trwałych związków. Żeby w przyszłości uniknąć problemów, popracuj nad sobą w tych dziedzinach, w których osiągnęłaś słabszy wynik. 6079 punktów: TWOJE RELACJE Z MĘŻCZYZNAMI NIE SĄ ZŁE, LECZ MOGŁYBY BYĆ O WIELE LEPSZE. Większość kobiet należy do tej kategorii. Są pewne sygnały ostrzegaw- cze, którym należałoby poświęcić uwagę, żeby wkrótce nie pojawiły się większe problemy. Popracuj nad sposo- bami pełniejszego wyrażania siebie i swoich potrzeb i uni- kaj sześciu błędów, które popełniają kobiety wobec męż- czyzn, a o których piszę w dalszej części tego rozdziału. Zasługujesz na znacznie więcej miłości, niż się do- magasz. 4059 punktów: TWOJE RELACJE Z MĘŻCZYZNAMI SĄ POWAŻNIE ZAGROŻONE. Masz pewne niedobre nawyki emocjonalne, które cię powstrzymują przed przyjmowa- niem miłości i uznania, na jakie zasługujesz. Nigdy nie uzyskasz tego szacunku, którego pragniesz, jeżeli nadal będziesz przy mężczyznach rezygnowała ze swej siły,

39 i mniej punktów: ALARM! TWOJE RELACJE Z MĘŻCZYZ NAMI SĄ NIEZDROWE. Cierpisz i odczuwasz brak miłość od tak dawna, że prawdopodobnie już zapomniałaś, jak sit czuć sobą przy mężczyźnie, na którym ci zależy. Możt nawet nie wiesz, jaki jest zdrowy związek z mężczyzną Czas podjąć natychmiastowe działania. Nie możesz do nich przystąpić sama i tu mi sie urywa muszę lepsza wersje poszukać