Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

A KOLEŻANCE Z PRACY ZROBILIBYŚCIE MINETĘ GDYBY WAS O TO POPROSIŁA?

Polecane posty

mysliciel999 źle mnie zrozumiałeś....nie pisze o brudzie czy jakimś syfie....nie to miałam na myśli... powiem tak...... znam faceta....jest w moim typie sexualnym...bardzo mi się podoba...i chciałabym mieć go siebie....ale nie mogę:O...bo mi śmierdzi:O...ale śmierdzi tylko mnie....moje koleżanki (mężatki rozwódki i singielki) obwąchały go i mówią że wymyślam...:O:O:O...i że nie wiadomo czego chce od biedaka...

dobry doradca no...też nie tak...wolałabym już ładnie pachnącą kobietę niż capiącego faceta...

fev skoro jest w twoim typie a ci śmierdzi znaczy ze natura wie że nie jest dla ciebie dobry :D To nie może być przypadek że ci śmierdzi.

mysliciel999 cyrk polega na tym że tylko mnie on capi....15 kobiet go obwąchało!!!!...i nic mu nie brakuje...a mnie aż odrzuca kiedy siedzę obok niego:O....i tylko ja tak mam....to mnie własnie męczy

fev nie pomogę ci chyba, na pewno nie będę go wąchał :D Ale co do zapachu to może być bardzo subiektywne ja nie trawie smrodu ludzi a wiem ze innym nie przeszkadza zapach człowieka który przez cały dzień się nie mył (zakładam że nie spocił się jakoś koszmarne śmierdząco). To że im nie śmierdzi ten facet może właśnie z tego wynikać. Ty możesz mieć wyczulony zmysł powonienia a one są przyzwyczajone do intensywnego zapachu facetów. (takiego swojskiego smrodku) A może feromony maja cie od niego odstraszać :D Taki palec Boga ;) No chyba że przyciągnąć bo wyraźnie ci to nie daje spokoju ;)

mysliciel999 wiem że nie możesz mi pomóc:) a facet jest baaardzo czysty........nie mam co do tego najmniejszej wątpliwości...mimo tego odpuszczę go sobie...nie mam ochoty sie porzygać:O...przy lodzie:P ps....rozróżniam 60 zapachów z flakoników jednorazowo( nie mam na mysli zapachów typu ogórek pomidor rzodkiewka)....byłam najlepsza na uczelni z grupy 90-osobowej dobrej nocy....zygzakowatej:)...cokolwiek to znaczy:)

To ty jesteś zwyczajnie zboczona :D zawodowo ;) Są takie zatyczki do nosa dla pływaków tanie to jak barszcz, wprawdzie chyba będzie podczas sexu mało wygodne nie mówiąc że mało pociągające ale zawsze to jakiś sposób ;)

16 latek lulz witaj maleństwo:) mysliciel999 ameryki nie odkryłeś:D ale buziorka zawsze mozesz dostac...tego wirtualnego ma się rozumiec:)

Gość spocony sexy men
ja bym powiedział, że jutro o tym pogadamy. Potem bym nagrał rozmowę ukrytą kamerą i szybko do sądu o odszkodowanie za molestowanie :classic_cool:🖐️ p.s. tak tak, dziwki trzeba tępić

Mistrz jest tylko jeden zatem większość facetów nie jest dla mnie:) spocony sexy men jutro wróce do tematu...:) 16 latek lulz i jak tam? znalazłeś coś dla siebie na kafe?:)

to wsiadaj w pociąg i zapieprzaj póki dupcia napalona....:) i spiesz się ...bo jutro juz szkoła:D

tak tylko mama mnie nie puści ,resztą co ja bym jej powiedział na dodatek większą połowe wielkopolski musiał bym przejechać. ;(

jutro się nad tym zastanowię:) dobrej nocy maleństwo:) garniaka sobie uszykuj na jutro ....:) koronkowych snów:) pa

Gość szparek
W grę wchodzi jedynie opcja 69.

Gość AbrahamLi
Raczej bym się nie zgodził, bo można się zarazić opryszczką.

szparek cóż za wyrachowanie:) AbrahamLi czyli raczej jesteś sam?:)

Gość szparek
Czysty prosty układ wzajemnego zadowolenia.