Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_zawiedziona

kto rozpacza że idzie do szkoły?

Polecane posty

W środę chyba się pochlastam . Jestem w ostatniej klasie liceum- maturalnej i normalnie jak sobie pomysle co mnie czeka to żyć mi się nie chce :(( Kto też tak ma?

nie pękaj ja jestem po maturze, miałam w tym roku i jak widzisz żyję:D

Gość malina3242342
ja rozpaczam.. jeszcze 3 lata:o Jeszcze nie zaczelam chodzic a juz mi sie nie chce :p

Gość malina3242342
tzn. mi sie pod koniec nawet chce isc do szkoly, ale po rozpoczeciu juz mi sie nie chce... ja to najchetniej bym zlikwidowala wszystkie szkoly :P

jasne nie chodź do szkoły ale potem się nie dziw że całe życie za minimalną zapieprzasz i najniższa emerytura bo nikt nie zatrudni ciebie na lepszym stanowisku

Gość Lone Wolf
no nic we środę smutny dzień nastanie dzieciaczki trzeba będzie wyjąc z szafki plecaczki hehehehehe ale nic nie martwcie się za 10 miesięcy znów będą wakacje hehehehehe

Gość khjgh
ja tez, jestem kompletnie zalamana jak sobie o tym pomysle to mnie szlak trafia. Tez czeka mnie matura, jestem w ostatniej klasie technikum:( mam dosyc wszystkiego:(

Gość ejjj ludziee
no co Wy, przeciez LO to zajebisty czas - ja tam Wam zazdroszcze bo u mnie w szkole sredniej bylo super, swietni ludzie, najlepszy czas w edukacji, na studiach juz mi sie tak nie podobalo ;) .

Gość N9999999
ja tez bo przeprowadzilam sie do londynu (mieszkalam w cornwalli 4 lata) i prawdopodobnie pojde do katolickiej szkoly dla dziewczyn tam nawet jest kosciol wbudowany nienawidze chodzic do nowych szkol

hahaha nastepna ;D a ja nie ide nie ide nie ide hahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhaa jejejejejejejejejejejejejejejejejejejeje mam wieczne wakacje szkola jest do duuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupy ;D

noo maskara normalnie ja od 3 dni chodze wściekla jak osa wszyscy domownicy mi współczują i schodzą z drogi ale oni nic i tak nie rozumieją bo juz dawno pokończyli szkoły i pocieszają mnie że 'to szybko zleci' ... jaaaaasne ://

Gość ale wy jestescie tępi
levviatan nie pierdol bo sam na bezrobotnym siedzisz:D

Gość Prażynka_87
ehhh ja się urodziłam 1 września:) i zawsze byłam wściekła że w dniu urodzin musze naginać do szkoły

Zaklopotana - musiałaś mieć ciężko w swoim liceum :P Idz lepiej ugotuj obiad bo dzieci głodne :D:D

Gość Lidiaaa
khjgh kłania się słownik ortograficzny. Jesteś w klasie maturalnej a nie potrafisz poprawnie napisać słowa szlak pisze się szlag trafił a szlak to może być turystyczny, rowerowy itd...

ale wy jestescie tępi -> nie siedzę na bezrobotnym bo nikt mi nie płaci żadnych zasiłków ;p

Gość ale wy jestescie tępi
jakby nie bylo jestes bezrobotny :o

a ja idę... jeszcze 4 lata technikum + 4-5 lat studiów :O Ja się chyba załamie NIE LUBIE SIĘ UCZYĆ :O Ide do pierwszej. z jednej strony się ciesze ,bo może poznam ,,normalnych'' ludzi ,a nie to co w gim,,

Gość ha ha ale jaja
ja tez juz dawno skonczylam szkole ale tesknie za liceum:) to byly super czasy. a ze blisko szkoly mielismy pizzerie pub i mc'd to mielismy gdzie po szkole posiedziec i pogadac. szkoda ze te czasy juz nie wroca. teraz trzeba pracowac.

Gość malina3242342
ja nie pisalam ze nie bede chodzic do szkoly tylko ze mi sie nie chce :) wagarowanie "zostawilam" w gimnazjum :o

Gość grzesssssss
a ja w lipcu obroniłem magisterkę i oglądam się gdzie by tu jeszcze pójść pouczyć się. Ja uwielbiam się uczyć, fajna sprawa.

ale wy jestescie tępi -> jeszcze jestem ale to się zmieni za niedługo ;p a po drugie w czerwcu skończyłem swoją 2 szkolę średnią wiec nie siedziałem na laurach odkąd skończyłem swoje pierwsze technikum ;) jestem jakaś popaprana-> tylko 7? jeśli idziesz do technikum ekonomicznego to będzie jeszcze "gorzej";D

Gość wiesio z łozic
jak ja się cieszę ze koncza sie te durne wakacje nudzilem sie jak mops i ta pogoda do dupy raz upal raz jesien fajnie ze zaczyna sie szkola spotkam kolegow i beda ciekawe zajęcia cos sie bedzie działo kocham szkołe i naukę