Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze telenowela

Jakie latynoskie telenowela lubiliscie najbardziej?

Polecane posty

Paulina Cristina Rosalinda Fiorella Camila Zbuntowany Anioł Brzydula i jeszcze pewnie kilka by się znalazło ;p

Gość ncbcbnjoanka
Najlepsze sa brazylijski, ale za cholere nie moge sobie tytulow przypomniec Czesto w nich graja aktorki-juz wspominane wczesniej-matka i corka. Ze tak powiem-najbardziej zyciowe:)

Gość ghgdf
Rywalka od serca

Gość Kocica235676
Dopóki starczy życia Cała ty

Gość Kocica235676
El amor las vuelve locas

paulina paloma przyjaciółki i rywalki rosalinda marzenia nic nie kosztują córka ogrodnika

Gość trollo
Jesteś Moim Życiem Zbuntowany Anioł te były najlepsze bo z przymrużeniem oka zrealizowane Zbuntowany Anioł to był czad absolutny, 2 razy oglądałem :)

hhahah,ale jaja,teraz ja wymienie,oglądałam puki nie było dziecka,teraz bardzo żałuje,ze nie mam czasu: Zbuntowany anioł Maria Celeste Maria z przedmieścia Klara Inez Dziedziczna nienawiść Zaklęte serce(chyba Sortilegio) Osaczona(to moja ostatnia jak byłam w ciąży) Przyjeciółki i Rywalki (byłam w liceum) Rubi zapomiałam jak sie nazywałe ostatnie 2 seriale z Maite Peroni,też ogladałam bo byłam w ciąży i miałam czas,grał z nią ten Levi czy cos.

hhahah,ale jaja,teraz ja wymienie,oglądałam puki nie było dziecka,teraz bardzo żałuje,ze nie mam czasu: Zbuntowany anioł Maria Celeste Maria z przedmieścia Klara Inez Dziedziczna nienawiść Zaklęte serce(chyba Sortilegio) Osaczona(to moja ostatnia jak byłam w ciąży) Przyjeciółki i Rywalki (byłam w liceum) Rubi zapomiałam jak sie nazywałe ostatnie 2 seriale z Maite Peroni,też ogladałam bo byłam w ciąży i miałam czas,grał z nią ten Levi czy cos.

homiba duzo nie ogladalam ale pamietam Luz Cllarite, bardzo to lubilam. Swoja droga te ich tasiemce maja fajny klimat :)