Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina3242342

Najgorszy komplement jaki usłyszałaś/eś w życiu ..

Polecane posty

Gość to było na randce
nie znosze jak faceci nie mają klasy :o

Gość Studentka lalala
świdrujące spojrzenie jakiegoś znajomego w samochodzie "Ale Twoje cycuszki pięknie podskakują na tych dołkach" :o fascynujące.

Gość Maqia
wyglądasz pięknie, ale nie usmiechaj sie bo popekasz

Gość wiem ze to ni jak
się ma do temmatu ale mój facet ma takie troche elfie uszy..naprawde to ładne jest?bow sumie nei mialam zdania.

Gość a ja mam tluste plecy...
wiec gdyby mi ktos tak powiedzial ze mam ladne to nie odebralabym tego zle.... plecy, taka sama czesc ciala jak kazda inna. moze byc ladna pupa, ladnego nogi, ladne ramiona, dekolt, brzuch, wiec czemu nie plecy?

Gość malownik
Dokladnie, plecy to jedna z ladniejszych czesci ciala u kobiet, uwielbiam kobiece plecy

Gość huihsuidas
moja kumpela kiedyś usłyszała : "Inaczej wyglądasz w tym świetle tak ładnie"

Gość Macao
moj byly kiedys stwierdzil : "po co ty taki drogi stanik kupujesz jak nie masz czego w nim nosic" nie musze chyba dodawac że nastąpiły ciche dni :D Jeszcze kolezanka poinformowala mnie ze mam "chamski wyraz twarzy" :P

Gość werwetrwert
Od faceta poznanego w barze usłyszałam że jestem podobna do Mony Lisy z obrazu... On uważał że to super komplement, ja poczułam się urażona :D:D

Gość vxcvxcvxcv
Kiedyś rozmowa moich dwóch koleżanek (siedziałyśmy we trójkę): - kojarzysz taką Anię W., jest taka strasznie gruba, dosłownie wygląda jak wielka planeta? - nie przesadzaj, nie jest gruba, tylko taka jak Monika (czyli ja!!!) Facet powiedział że mam mały biuścik, ale kształtny. Pomyslał że to miłe? Ciekawe co byłoby, gdyby ja mu powiedziała że jego penis jest maciupeńki, ale kształtny? :O

Gość Macao
ciche dni to takie w ktorych partnerzy niezbyt sie do siebie odzywaja xD

Gość jakbym mi facet powiedzial ze
jestem płaska to bym go kopnąła w dupę i już bym się z nim nei spotkała.

Gość ludzie to sa wyjątkowi
Że jestem podobna do Naomi Cambell ( nie wiem jak to się pisze) - nie wiem z której strony, jestem biała, niska, twarz mam totalnie inną Kiedyś znowuż, od innych ludzi, że przypominam Angeline Jolie, dlugo szukalam jej w lustrze, i w sumie znalazlam, kiedy dostatecznie mocno wydymam usta ;D

Gość Monique2222
faktycznie czasem śmiesznie to brzmi ,ale chyba jesteście troche przewrażliwione czasem bo w wiekszości co ludzie nie mieli nic zlego na myśli ;)

znaczy sie nizsza, bo 168 cm to nie malo maly ksztaltny biust jest sliczny ;) mojej znajomem najbardziej sie podobalo, robic mi zdjecia niepostrzezenie i im gorzej wyszlam na nich tym wiecej prawila mi komplementow :P

Gość wadliwa kolejka!
mi facet powiedzial ze mam nogi jak sarenka spytalam takie zgrabne a on nie tekie owlosione

raz na imprezie jakies 3 lata temu koles mi powiedzial " pieknie wygladasz jak jestes pijana" hahahahaha a ja mu na to " to chyba czesciej powinnam pic " ;p

Gość vxcvxcvxcv
No nie wiem... Powiedział "masz mały biust", a widząc moją minę, dodał szybko "ale kształtny". Nie odebrałam tego jako komplement. Faceci też nie chcą słyszeć że mają małe penisy (nawet jeśli naprawdę mają małe). Nie znaczy że chcialam słyszeć że mam wielki biust, ale .. mógł po prostu nic nie mówić. Przyznam że od tamtej pory uważam że mam małe cycki, chociaż nigdy wczesniej ich tak nie widziałam.

Gość hehe mi tez facet powiedzial
ze jestem jego angie, ze jestem do niej podobna :p nie wiem z ktorej strony ale niech mu bedzie :P

nogi jak sarenka, dobrze, ja od razu kojarze to z dlugimi i chudymi kiedys wchodze do sklepu z bizuteria, gdzie pracuje znajoma, ta trzyma gazete w rece i mowi- czemu sie nic nie pochwalilas? Ja- yyyyy? Jestes w gazecie, i pokazuje mi artykul a tam zdjecie mega szpetnej dziewczyny ;D ona wziela mnie za nia, to bylo straszne, gdyz nie jestem brzydka ;D

Gość 4f2easd23
ooo,, ja tez słyszałam że jestem do Steczkowskiej podobna :O i do Meryl Streep :O :O ja "przecież ona brzydka jest!", oburzenie "no co ty, jest piekna". :O:O

Gość o boze steczkowska
jest perfidnie brzydka masakra.. no ale utalentowana..

dodam ze za cholere nie byla podobna, nie wiem, moze automatycznie wyparlam podobienstwo, ale grrrr ;D

Gość huihsuidas
"cycki się nie liczą liczy sie twarz kobiety kiedy je pokazuje"

Gość 3432124124
Nie o komplementach, tylko ktoś celowo chciał sprawić mi przykrość, ale słuchajcie - kolega powiedział, własciwie wykrzyczał mi w twarz: "Zobacz jaką ty masz dupę, jest okropna, ogromna jak Polska, tylko Helu brakuje!". wiecie co, jak sobie to przypominam to ryczeć mi się chce i mam ochotę schować swój tyłek żeby nikt go nie widział. Dlaczego ludzie są tacy wredni? I dlaczego taka uwaga, uczyniona przez kogoś wiele lat temu, może zmienić nastawienie człowieka do własnego ciała?

Gość Jak miałam 12 lat
Z trądzikiem Ci do twarzy :O :O :O No rzesz kurwa , w pysk dałam od razu :O

Gość fffffffffffffffffffffffwe
"masz słodkie małe usteczka" "masz ramiona pulchne jak u dziecka" "jest u ciebie za co złapać" "masz pulchną cipkę, dużo tłuszczyku"