Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwei zakochanaa26

Czy mozna sie zauroczyc w kims przez internet?

Polecane posty

Gość nuiiszczesliwiee zakochanna26
Dlaczego histeryczka.Ze cche sie spotkac i poznac.Mam dosc takiego pisania. Nie potrafi mi konkretnie powiedzieco sobocie o ktorej sie spotkamy I ja mam czekac az mi zadzowni czy napisze czy bedzie czy nie. Nie ma konkretow.A ja lubie wiedziec tak czy nie.

Gość nic nie jest proste
spotkasz się,to zobaczysz jaka okaże się rzeczywistość. Na wyrost nie rób sobie wielkich nadziei. Mało zdecydowania z jego strony,skoro nie umie okreslić konkretnej soboty.Praca to nie wszystko,chcieć to móc:P

Ale dla niego praca to wszsytko.Po co mi ktos taki kto nie bedzie mial dla mnie czasu- bo zawsze praca. A ja czuje ze praca to tylko wymowka. Ale juz zauwazylam ze nas kontakt sie troszke zmiejszyl.W ciagu dnia byl sms - a teraz tylko wieczorem odeziwe sie na gg ale zawsze 1 sie odzywa. Zastaawiam sie po co utrzymuje kontakt jesli jak widac nie spieszy mu sie do poznania mnie.

Gość taka-sobie-ja
daruj sobie tą znajomość

Gość pewnie czeka
na wolny moment w swoim normalnym zyciu,taką małą przepustkę,jak bedzie mógł się wyrwać od dziewczyny,która być może ma,a ty jesteś tylko na przystawkę. Czego mozna się spodziewac po facecie z netu...? normalni poukladani raczej nie siedzą tu i nie szukają przyszłości.

Gość nieszczesliwieie zakochaana26
Jak zwykle odezwal sie w czasie przerwy na kawe.(jest w pracy) potem niechcacy poscilam do niego strzalke( widocznie myslalam o nim a to bylo do kolezanaki) to odpuscil.

Gość nieszczesliwiee zakochanaa26
Niewiem czego szuka.Nasza internetowa znajomosc trwa juz ok. 3 miesiace.Dzieli nas ok100km.Wiec szukanie na seks to jest bez sensu.A tymabrdziej ze jest przystojnym facetem i moglby co tydzien miec inna na seks. Ja daje sobie spokoj, leiej teraz niz zabrnac dalej.

Gość kobito ty na 26 lat masz umysl
16 latki

Gość rety dziewczyny czemu
a czemu sie jeszcze nie spotkaliscie? wiesz ze takie nakrecanie sie jest najgorsze, wyrobisz sobie w głowie jakies fantazje o nim które w starciu z rzeczywistoscia moga cie rozczarowac. heh pisze to z włąsnego dowiadczenia - tez miałam taka pisanine, gadalismy chyba ze 2 miesiace o wszsytkim. jesli bym wierzyłam w wirtualna miłosc to bym powiedziała ze była zakochana. wydawał sie ideałem. spotkalismy sie i....klops! co z tego ze widziałam jego foto skoro w realu duzo od niego odbiegał. oczywiscie nie wyszlo, bo jego osobowosc była ciekawa tylko przez neta. moja rada - albo wprost zacznij dazyc do spotkania, jesli bedzie unikał to daj sobie spokój.

Gość dziewuchy
To Wy najczesciej sie zauraczacie, zakochujecie, faceci chca Was wyruchac i zrobic w bambuko.

Takich kcem.

Gość moze mozna
:O :O