Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synia

proste włosy

Polecane posty

Gość synia

Ja natomiast mam problem z włosami. Otóż są "siano wato-kręcone" :) co polecacie aby wyprostować je na cały dzień?? Niestety po użyciu prostownicy i drogeryjnych szamponów lub odżywek efekt prostych włosów drwa do 2 godzin i się już zaczynają kręcić i zawijać:) Help !! ;)

Gość licencjonowana magisterka
takie masz wlosy

Gość synia
jeżeli nie chcesz pomóc to się nie wypowiadaj

Gość licencjonowana magisterka
ale taka prawda. to jest walka z witrakami. ja mam proste i chce zeby mi sie krecily i loki trzymaja sie z 10 min....

idz na woskowanie będziesz miała spokój na jakies poł roku a to kosztuje ok 200-300 zł

Gość mardanyra.
Wiem, co mogłoby ci pomóc. Wejdz na stronę GLOBAL KERATIN. Sama chciałabym to kiedyś zrobić, ale niestety brak kasy, tym bardziej, żę efekt tylko do pół roku, ale podobno zajebista sprawa, włosy będą proste, lśniące i zdrowe

Gość mardanyra.
A czy woskowanie to to samo co prostowanie keratynowe? Jeśli nie to gdzie można pojsc na ten zabieg bo mieszkam w malym miescie i nie ma tu takich uslug

Gość oliloli
ja mam wlosy podatne ale nie zupelnie krecone. raczej siano ;| od wilgoci robia sie kreciolki. na impreze nei mialam co marzyc o prostych rozpuszczonych wlosach bo po godzinie wracaly do pierwodnego stanu. wyprobowalam z avonu szampon odzywke i balsam do trudnych do ulozenia,puszacych sie wlosow. jakas technologia lotosu takie srebrno pomaranczowe opakowanie. zestaw kosztuje 26.90 w tej chwili i naprawde polecam cala noc mialam proste wlosy jedynie nad ranem sie lekko powywijaly ale wogole sie nie spuszyly :)

Gość korupkasddsds
woskowanie niszczy włosy podobno a prostowanie keratynowe je odżywia dodatkowo i kosztuje ok 400 i do pol roku,czyli lepiej sie oplaca

Gość synia
dzięki dziewczyny :) 400 zł ... mało-dużo ale może będzie lepiej ;))

Gość pdssssssssssssssssss
A wiecie gdzie w Olsztynie oferuja prostowanie keratynowe?