Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybamnieszlagtrafiiiii

Nie zgadniecie, co ona zrobiła!!!

Polecane posty

Moja teściowa cały czas uważa, że zamierzam rozstać się z mężem, czyli jej synem :O Powodem ma być różnica wieku między nami - że niby ja szukam sobie kogoś młodszego :O I wyobraźcie sobie, że wynajęła jakiegoś faceta, by ten mnie poderwał!

Gość Nie moge uwierzyc... nie moge.
nie wierze? powaznie? wariatka normalnie!

a jaka jest rożnica między wami? u nas 6 lat:) prawie 7 w zasadzie.

Gość khsxlksjlkxsfak
hahahahah :D:DD:D:D:D ja bym wpadla do tesciwoej z mezem i czekoladkami na herbatke i przyjemna rozmowe o tym co zrobila i narobila jej wstydu przy mezu :DD:D:D:D grzecznie z klasa ale konkretnie zeby jej sie odechcialo na przyszlosc takich numerow :D:D

Ja też nie mogę uwierzyć :O A różnica wieku faktycznie jest bardzo duża, bo aż 25 lat, ale przecież bym za niego nie wychodziła, gdybym chciała być z innym facetem... Jestem w szoku :O

Nie wiem, czy powinnam o tym mówić mężowi, on jest bardzo wrażliwy i będzie mu cholernie przykro :(

pseudonim mam z mojego topiku:) zeby nie było, ze az tak zszokowana jestem:P powinnas mu o tym powiedziec, i zdecydowanie porozmawiac z nia. ona ewidentnie zwariowała.

Gość khsxlksjlkxsfak
o juz nei przesadzaj z ta jego wrazliwoscia :D chcesz zeby babskko zniszczylo ci zwiazek? nie badz durna, grzecznie z klasa na spokojnie.... a jak on taki wrazliwy to powodzenia zycze w meczarni miedzy tesciowka a wrazliwym mezusiem. sory ale albo przyjmiesz swoje stanowisko albo cale zycie bedziesz tanczyc jak ci graja. twoj wybor.

Macie rację, będę musiała mu powiedzieć :( Teściowej nagadam, z tym nie mam problemu, żal mi tylko męża :( Ale jaka masakra, nigdy w życiu się nie spodziewałam takiej scenki rodem z kiepskiego serialu :O

nie Ty jedna bys sie nie spodziewała, ale wiesz... przedmówca ma rację...pogadaj z nia z klasą... pokaz jej kto tu karty rozdaje. moze jej się znudzi takie pajacowanie.... hmmm 25 lat to duzo... a ile masz lat? i jak długo juz jesteście razem?

Jesteśmy razem od 3 lat, rok po ślubie. Ona mi już wcześniej mówiła, że na pewno porzucę jej syna, ale o takiej akcji to mi się nie śniło :O Żeby jakiegoś żigolaka wynająć... Co ona chciała osiągnąć, nie rozumiem :O

Mam 28 lat.

jestesmy w podobnym wieku:) ja mam 29 lat i z ta roznicą, ze slubu nie mam. Wczoraj mi sie oświadczył:D -musiałam o ty wspomniec:P co do tesciowej.... troche ją rozumiem, ze ma takie mysli, ale powinna sie tylko do myslenia ograniczyc. czeka cie powazna rozmowa. to już starsza kobieta, wiec bez awantur:)

Gość 56789oij
jak ty mozesz z takim dziadem się walić ,robisz to dla kasy czy ojca w dziecinstwie nie mialaś

Gratuluję! :) Ja też ją rozumiem, na jej miejscu też bym się martwiła o syna. Ale taką szopkę odwalić... Jak dobrze, że się o tym dowiedziałam! Awantury nie zrobię, kobieta starsza i schorowana, spróbuję zachować lodowaty spokój :P

Gość khsxlksjlkxsfak
jak bedziesz taka ulegla to ci tesciowa jeszcze nie jeden taki numer wiwinie albo i lepszy z ktrego bedzie ci sie jeszcze trudniej wytlumaczyc. wkreci cie tak ze wrazliwy maz uwierzy mamusi a nie tobie. pomysl troche i nie daj sie wkrecac w jakies dziecinady bo ci mamusia meza z swoja strone przekabaci. zreszta rob jak chcesz tylko nie jecz pozniej ze nie wiesz co zrobic. niech maz wie jak mamusia probuje zniszczyc twoje malzenstwo. jak jest taki wrazliwy to niech rozmowi sie z mamusia. dodaj przy tym komentarz typu " oj mamusia tym razem nie trafila w moj typ" - tak ironicznie, zartobliwie z usmiechem zapijajac kawke z ciasteczkiem :D podziekuj za poczestunek i przeprosc ze musicie juz isc ale macie plany na wieczorr :D daj jej buziala w policzek do nastepnego razu :D wrazliwy maz nei bedzie na ciebie zly a przynajmniej otworzysz mu oczy na poczynania tesciowej.

dodaj przy tym komentarz typu " oj mamusia tym razem nie trafila w moj typ" Genialne :D

przy tym komentarz typu " oj mamusia tym razem nie trafila w moj typ" - tak ironicznie, zartobliwie z usmiechem zapijajac kawke z ciasteczkiem podziekuj za poczestunek i przeprosc ze musicie juz isc ale macie plany na wieczorr daj jej buziala w policzek do nastepnego razu nic dodac nic ująć:) dziekuje za gratulacje:)

:D:D:D

:D :D :D A ja głupia dziwiłam się, czemu ten facet taki nachalny :D