Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jechac nie jechac

Nie wiem czy jechac na wesele- doradzcie

Polecane posty

Gość jechac nie jechac

Kuzynka za maz wychodzi za niecaly miesiac i bylam pewna ze nas nie zaprosi, a tu nagle 3 tygodnie przed zjawila sie z zaproszeniem. Jak rozmawialam z jej mama ostatnio to mowila ze skromne przyjecie bedzie tylko dla najblizszych czyli ewidentnie dawala mi do zrozumienia by nie czuc sie urazonym z powodu braku zaproszenia. Teraz czuje sie tak jakby ktos jej odmowil i dlatego zaprasza nas. Tak czy siak wesele jest 250km od nas, nocleg mamy sami oplacic i to na dwa dni bo poprawiny beda. Nagle okazuje sie ze to nie bedzie skromne przyjecie a wielkie weselicho. Zastanawiam sie tez czy nie dla kasy nas zapraszaja bo ostatnio za dobrzo nam sie zaczelo powodzic. I teraz nie wiem, jechac czy nie jechac?

Gość aassddrree
Jechac, nad czym się zastanawiasz?? Pakuj kasę w kopertę i na weselicho!!

Gość jechac nie jechac
nie mam na imie Kasia. Rodzice na cos bardziej oryginalnego sie wysilili:P

Gość nie obrazaj kas ...
imie bardzo ladne ... a odnosnie tematu, ja bym nie jechala. Kasa w koperte, nowa kiecka, garnitur, oplata za hotel. Mi by sie to niekalkulowalo ;/

Gość wiesz to troche dziwne...
u mnie w rodzinie zawsze bylo tak, ze jesli wesele bylo daleko od miejsca zamieszkania gosci, to albo spali oni u rodziny pary mlodej albo mlodzi placili za wynajem pokoju w hotelu, albo domku. ja bym nie jechala.,..

Gość ja bym zostala w domu
rozumiem nie oplacic zaproszonym hotelu gdy ktos ma 50 km na wesele/slub ... ale 250 km ;/ no sorry ...

Gość jechac nie jechac
nie obrazam tego imienia- to byl zart. No wlasnie wkurzylo mnie to ze zapraszaja na ostatnia chwile, co prawda maz ma sie w co ubrac ale ja juz bym musiala nowa kiecke kupowac na ostatnia chwile, jeszcze hotel zamawiac na dwa dni, dojechac, dac w koperte. Jak nic prawie 1500zl musialabym wydac.

Gość jechac nie jechac
JP na 100% odczep sie ode mnie, zadna Kasia nie jestem. o co ci chodzi?

Gość jechac nie jechac
czyli mialam racje i nie jechac? Fajnie ze inni maja takie samo zdanie bo nie chcialabym wyjsc na jakas zolze

Gość wiesz to troche dziwne...
nie jedz. :)