Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yos

ukrywa byla

Polecane posty

wlasnie mija rok jak go poznalam to byl udany zwiazek ale ciagle 3osobowy, od samego poczatku spotykal sie z byla bo zastanawial sie z ktora chce byc, jak ja zaczelam nalegac o zerwanie kontaktow sytuacja ucicha(pozornie), co jakies 2 miesiace byly okolicznosci do moich watpliwosci ale on mnie uspokajal, w maju znalazlam(przypadkiem jak otwieral on swoj portwel)jaj zdjecie-i yez mnie uspokoil ze to stara fota ktora zawsze tu byla i zapomnial wyjac,ja probowalam sie uspokoic bo czulam ze mam juz obsesje na jej punkcie, tak sobie wmawialam ze jest wszystko ok az zaczela mi sie w snach opkazywac - od 2 tyg mialam z nim koszmary, wiem ze zrobilam zle ale nie wytrzymala tego napiecia i posunelam sie do przecztania jego smsow- okazalo sie ze utrzymuja ciagly kontakt a jak wyjechalam na 2 dni z kraju spotkal sie z nia(tyle sie dowiedziala z 5 smsow). dodam tylko ze miaszkamy w innych miastach a on i byla w tym samym)byli razem 7 lat od 3 nie sa ze soba,ona go zdradzial). czy powinnam miec wyzuty sumienia ze wtargnelam na jego prywatnosc i przeczytalam smsy?co mam robic najgorsze jest to ze ja naprawde czulam sie z nim swietnie

Gość skąd jesteś ......
Boże sytuacja tak jak moja.. Skąd jesteś.. tyle że ja jestem byłą..

Gość skąd jesteś ......
tyle że ja nic nie wiedziałam o tej obecnej.. :( aż do pewnego momentu teraz wiem..i niechce go znać..

Gość skąd jesteś ......
no i nie zdradziłam Go.. ale wiem faceci czasem gadają głupoty.. także..

Gość skąd jesteś ......
to nie bardzo.. tamta laska mieszka w Wawie..

Gość skąd jesteś ......
ale Twoja historia.. mi tak ładnie pasuje.. i ten maj.. masakra. Słuchaj a może ona nie wie o Tobie, ja nie wiedziałam.. sypiał ze mną, pisał słodkie esemesy, wiedział ż Go kocham mimo wszystko.. i zapierał się że nie ma dziewczyny..Mówił że kocha, tęskni itp..

tamta tez nie wiedziala o mnie do czasu az jej o tym nie poinformowalam i co dziwne on byl zly na mnie ze to zrobilam a ja glupia sie w to pakowalam dalej

Gość skąd jesteś ......
ja dowiedziałam się przypadkiem.. to było straszne.. tymbardziej że miałam Go za wzór cnót, że nie zdradziłby nigdy..a tamtą zdradzał.. że jest taki moralny.. A tu zonk... i szczere żdziwienie.. żal..

Gość skąd jesteś ......
ja na Twoim miejscu, nie chciałabym znać gniota.. Słuchaj.. dogadaj się z Tą byłą.. dla niej też musiałbyć to cios. I załatwcie go tak żeby mu normalnie witki opadły.. Wielki zdobywca, z dwoma naraz się spotyka..skurczysyn.. a nie facet:P

piszac kilka miesiecy do nij informacje o tym ze ja tez sie z nim spotykam nie zostalam milo potraktowana przez nia wiec wiecej razy nie bede probowac pewnie teraz raczki zaciera ze jej sie udalo, a mi sie nie chce w tym juz brudzic mam tylko pelno zalu w sobie i zlosci jak mozna tak byc falszywym

Gość skąd jesteś ......
no wiadomo ludzie są różni.. przykro mi, widać są siebie warci. Bo ja gdy tylko się dowiedziałam.. skreśliłam Go.. skurczysyna..

tez sie z nim pozegnalam ale poza tym ze byla ingerowala bylo naprwde super,tylko wstyd mi bylo ze przecztalam smsy i nie powiedzialam skad wiem o wszystkim