Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym byc fotografem

Marzy mi się lustrzanka, ale mnie nie stać... :(

Polecane posty

Gość pusc sie kilka razy
z dobrym fagasem i masz lustrzanke. Sponsoring w wielkich miastach to niezly biznes ;)

Gość Astrid_
Też chcę zajmować się artystyczną fotografią i marzy mi się lustrzanka. Chciałabym zapytać, z jakiej firmy opłaca się najbardziej ? Słyszałam, że Canony są całkiem dobre.

Też tak słyszałam, że Canony są dobre. A kolega ma firmy Pentax i mówi że jest zajebisty. :)

Gość 1000 to niezła pensja
jak na pracę popołudniową. Ja jestem po studiach i na lepszą na cały etat liczyć nie mogę . Nie wybrzydzaj :classic_cool:

Prawie wszystkie popołudnia i większość weekendów - odbieranie telefonów... więc życia prywatnego mam mało, coś za coś :(

Gość hfghj
teraz cie nie stac, odkładaj sobie, i bedziesz miał coz za problem, chyba ze chcesz na gwałt to to juz jednak problem

Spróbuj jednak odłożyć na lustrzankę, cierpliwość popłaca. Ja też kupiłam moją lustrzankę będąc na studiach (nie pracowałam wtedy) i baaaardzo mi na tym zależało. Masz możliwość też kupienia na raty a to jest bardzo pomocne, ustalasz sobie wysokość raty i możesz płacić nawet 50zł-100 zł na miesiąc, nie odczujesz tego tak tragicznie a jeśli na prawdę Ci zależy to z pewnoscią warto.

Gość Witamiżegnamzarazem
Ja chciałbym, aby stać mnie było na jakiś profesjonalny sprzęt filmowy.

Gość Mam lustrzankę
Dostałam na urodziny Sony alphę 500. Nie jestem fotografem ale lubię podróżować i rodzice chceli bym miała czym robić zdjęcia. Teraz zbieram na szeroki kąt gdyż zdjęcia makro mnie nie kręcą i zwyczajnie ich nie robię. Jeżeli mogę cię pocieszyć to moja 7-letnia cyfrówka Canona robi lepsze zdjęcia niż lustro Nikona mojej przyjaciółki ;)