Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgossssssssssssska

chyba mu sie narzucam

Polecane posty

a nie chce tego wyslalam smsa nie odpisal wiem, ze pracuje znamy sie nie za dlugo, burzliwy "zwiazek" smutno mi

:(

Gość alanijja
sama piszesz, ze jest w pracy, wiec? moze pracuje:o i nawet nie wie, ze dostal smsa.

ciagle ma tek przy sobie :( ma stresujaca prace, wiem, ale on chyba juz nic nie czuje :( powinnam skupic sie na czyms, musze cos pisac waznego, a nie moge :(

Gość alanijja
ale po co piszesz jakies bzdurne smsy do niego?? poza tym, jaka jest sytuacja miedzy wami? jestescie razem w ogole?

dobre pytanie :(znamy sie 4m-ce. na poczatku byl zakochany przynajmniej tak mowil, czulam to, ja w ogole jestem dda, mam niskie poczucie swej wartosci, nie wierzylam w to co mnie spotkalo, bo to 1 raz bylo, ze sie przed kims otworzylam, mimo sporego wieku. zranil mnie, bo przez przypadek dowiedzialam sie, ze pisze do kolezanek, wysyla buziaki, przepraszal, wybaczylam. potem bylo ok. przez przypadek stracil prace mial dola, ale spotylalismy sie, choc nie codziennie bo mieszka kawalek ode mnie, a kasy nie mial. potem wyjechalam na tydzien, i dostalam smsa, ze zostanmy przyjaciolmi. zalamalam sie :( spotkalismys ie, byl obojetny, ale nie dalam za wygrana. nic na sile, ale proponowalam spotkanie. zgodzil sie, juzinaczje mowil, ze mial dola, ze wszystko mu obojetne bylo. spytalam co czuje, etc. mowi, ze mnie lubi, ze nie moze mi nic obiecac, bo nie wie co bedzie, ze praca tez miala byc, a potem jej dlugo nie bylo :( teraz zaczal prace ale nie mamy sie kiedy spotykac, bo pracuje w dzien o roznych porach, musi odespac. ciagle po pracy pisze, ja sie w trakcie jej nie odzywam, zawsze jakiegos smsa przysle. wczoraj sie spotkalismy, zle sie czul, to bylo widac, zmeczony, nie wyspany,a le ejdnak przyjechal w umowione miejsce. jakies buziaki byly, ale z mojej inicjatywy choc odwzajemnione. fajny facet, choc juz inaczje go postrzegam niz na poczatku, kazdy ma jakies wady, ja tez mam ich sporo. nie wiem jzu co myslec, smutno mi

Gość a moze po prostu stracił
wszystkie kontakty na tel ;-d

Gość alanijja
hm... moze po prostu ma czas zupelnie nie na zawieranie zwiazkow... to dziwnie brzmi, ale tak naprawde moze byc... wielkie niezdecydowanie w nim widac... nic nie zdzialasz tutaj... niech wie, ze jak ma problem moze miec wsparcie w Tobie...\ale nie narzucaj sie... to niczego nie zmieni... jesli nawet nie mielibyscie kontaktu rok, a jemu bedzie zalezalo na tym by go odnowic, zrobi to... nie takie rzeczy mi sie przydarzaly... tymvczasem ten facet dal ci juz do zrozumienia, ze poki co przyjazn... moze to nie ten czas, moze to nie Ty, a moze on po prostu ma problemy z decyzyjnoscia... ale tez widac, ze zbyt lojalny nie byl wobec Ciebie.... hm... powiem Ci, ze ogolne wrazenie mam na NIE :( olac... nie pisac... naprawde, jak mu zalezy czy cos, on sie odezwie. tego mozesz byc pewna na bank. zwlaszcza, ze on teraz widzi, ze tobie jakos tam zalezy. tego nie zapomni. wiec milcz. i czekaj. a w tym czasie szukaj tez kogos. bo jaka masz pewnosc, ze on sie odezwie >? nie ma takiej pewnosci.

Gość krupier
a w tym czasie szukaj tez kogos. bo jaka masz pewnosc, ze on sie odezwie >? nie ma takiej pewnosci. Zatkało mnie . Jakie Wy kobiety jestescie proste .

az sie prawie poryczalam :( wiem, to prawda co piszesz. widze, ze ma tez problemy ze soba, tzn. z ta praca, caly czas go wspieralam, teraz non stop albo pracuje abo spi, nie ejst z tego zadowolony. tylko, ze ja sobie sama z soba nie radze. chcialabym sie z nim spotykac jak najczesciej, wtedy jest fajnie, milo. chyba znow sie porycze, wiem, zachowuje sie jak malolata, nie sluchaj tego.

codziennie pisze od 4mcy tylko juz czasem inaczej , np. wrocilem zpracy, nie mam sil, ide spac, milego dnia

Gość alanijja
no co krupier?! ona ma marnowac miesiace/lata, az jemu cos sie zachce? przeciez facet w ogole sie nie zdeklarowal, ze chca z nia byc... chce ja za przyjaciolke ... wiec na co sie czlowieku tak oburzasz? odezwal sie dinozaur moralny chyba :D

Gość krupier
tak , tak sobie to tlumacz ;-)

nie przejmuj sie

zalezalo mu na poczatku przez jakies 2m-ce, teraz wie, ze mi zalezy to mnie olewa. wiem, jak jest. jemu zalezalo, to ja do konca nie bylam pewna. teraz mi zalezy to on nie wie. a noz spotka ajkas laske lub ma kogos na oku :( k.... nie zasne dzis :(

Gość monika942
malgossssssssssssska Ile on ma lat?

30 i naprawde jak cos powie to wczesniej sie zastanowi, nie rzuca slow na wiatr. wiem, ze od dluzszego czasu mial ciezki okres w zyciu, powoliz tego wychodzi, ale jak to u facetow duma, brak kasy, glupio mu , ze ja placilam, niepotrzebnie

up :(