Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam fioletowe pasemka po plika

plukanka na wlosy - jak uzywac?

Polecane posty

jak uzywac plukanki zeby zniszczone koncowki pasemek nie byly fioletowe? wlosy na czubku glowy ok a koncowki wyszly fioletowe. moczylam wlosy w misce z plukanka. czy lepiej polewac wlosy zeby konce nie byly fioletowe/ czy moze te konce pozniej splukac/ oradzcie cos dziewczyny! :O

musze miec mocniejszy roztwor poniewaz pasemka mialam robione na farbowanym brazie i wyszly zolte:O jak zrobie plukanka to jest ok tylko konce sa poniszczone i wychodza fioletowe:O

Krótko ;) Mi kiedyś wszystko wyszło w gołębim fiolecie, a może z 20s trzymałam :o Później zużyłam 2 butelki szamponu żeby zmyć :P Rumiankowy i przeciwłupieżowy :)

sprobuje w takim razie polewac. bo tak mysle ze jak mocze w misce to te konce sa najbardzie zmoczone w tej plukance. i najlepie wtedy chyba lapia fiolet:O a bez plukanki to tragedia:O

Ja przelewam slabym roztworem plukanki a potem jeszce krociutko woda- kolor platynowy wychodzi u mnie,a tez mam bardzo jasne pasemka. Poza tym chyba zrezygnuje z tej plukanki bo strasznie niszczy mi wlosy.