Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eFdEdE

ale wtopa..

Polecane posty

Gość eFdEdE

Kto ma pierwszeństwo: samochód z prawej czy z lewej strony ( dajmy na to na nie oznaczonym skrzyzowaniu)?

Gość eFdEdE
tak słyszałem o zasadzie prawej ręki, zawsze pomagam sobie nią jak sie onanizuję

Gość handlarz śmierci
Obudzisz się w środku nocy by poprawić poduszkę, zobaczysz zamaskowaną postać stojącą nad twym łóżkiem i już wiesz, że koniec nie będzie dla ciebie miły a wszystkie najgorsze sny dzisiejszej nocy się spełniły.Z całej siły na twej szyi zaciskam obiema dłońmi o wszystkim zapomnij, wprowadzę cię w stan agonii. Jak już będziesz nieprzytomny twój świat w mroku się schowa ja cię ocucę żeby powtórzyć wszystko od nowa zobacz, to co ja widzę, piękno które tworzę to jest jak galeria z eksponatami martwych stworzeń. Wyryję nożem odwrócony krzyż na twoim pysku by zbić policyjne ślady w stronę sekty satanistów. W niedużym ognisku płonie stos wyschniętych żerdzi a ja obserwuję jak się bezwładnie w powietrzu wiercisz. Jestem handlarzem śmierci możesz mówić mi królu ja pomogę ci przekroczyć znaną granicę bólu kilometry sznuru są moimi farbami i płótnem jestem artystą śmierć to dla mnie piękno absolutne Wejdź na łódkę, a ja jak Charon wezmę cię ze sobą dzień twoich urodzin będzie obchodzony żałobą