Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prywatne studia teatralne

Szukam prywatnej akademii teatralnej!

Polecane posty

Wie ktoś może w jakim mieście znajduje się taka uczelnia. Kierunki to aktorstwo, reżyseria i byś może wiedza o teatrze. Czy można studiowac zaocznie aktorstwo lub reżyserie?

Gość nie mozna zaocznie studiowac
aktorstwa, to studia wymagajace wielkiej uwagi i zajmujace caly wolny czas. Rezyseria, chyba takze nie ma takich studiow zaocznych.

Gość dlatego mamy teraz takich
aktorów i reżyserów bo wszystko robią po łebkach. Ale to nie najgorsze, nie którze lekarze tacy sami są.

Gość ONAAA6
kiedys tu facet wypowiadał sie ze ma dziewczyne maniaczke co to boi się wszystkiego [łacznie z gargamelem w szafie gdy juz ciemno ] i pytała czy jest sens byc z taka osoba bo on nie bardzo czuje sie na siłach i wiecie co najwiecej miała do powiedzenia studentka medycyny z takim samym problemem jak jego dziewczyna przyszła pani doktor faszerujaca sie psychotropami bo bez nich bałaby sie wyjsc na ulice i co wy na to ? trafic w rece takiego lekarza

Ja mam duże znajomości wśród reżyserów, aktorów a nawet producentów filmowych więc bezrobocie by mi nie groziło. Gorzej jest z tym że te kierunki to w większości studia na państwowych uczelniach.

Gość a gdyby miala dziecko to bys
ta znajomosci :D na AHE mieli studium aktorskie

Gość ONAAA6
kłamiesz nas tu w zywe oczy gdybys miała takie znajomosci nie pytała bys na kafe tylko zapytała ludzi z tego srodowiska

Gość Robotnik majowy
I właśnie widzimy przykład aktoreczki po znajomości a później ludzie sie dziwią że polska kinematografia jest do banii.

Mam takie znajomości ale większości z osób które znam wszyscy ukończyli studia państwowe, a wiem że na studiach państwowych na tych studiach bym sobie nie poradziła, pewnie po pierwszym roku pozegnalabym sie z kariera w tej szkole a na prywatnej by nie zwracali uwagi na jakies tam zaleglosci.

Gość a gdyby miala dziecko to bys
jesli brak ci talentu to i tak nic z ciebie nie bedzie 😴