Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede tu robila fryzurke

bede tu robila fryzurke, ktora wybrac

Polecane posty

Gość zależy jeszcze jaka
przysiegam i nie mowie tego zlosliwie - nigdy nie widzialam gorszych fryzur, a na slub jakby ktos taki mila mnie czesac chyba juz wolalabym zrobic to sama:O okropne fryzury a ta z czerwona kokarda masakra:O zmien fryzjerke!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bede tu robila fryzurke
naprawde? inni tez tak sadza

Gość mania5788
szczerze? porażka, juz lepiej sama bym sobie zrobiła. fakt nawet niektóre upięcia były ok ale lepiej poszukaj innych fryzur, chyba że stawiasz na ekstrawagancję.

Gość Madam B.
Zgadzam się, ta z czerwoną kokardą odpada, jakby się uparł to jest ta kilka ładnych fryzur, ale ogólnie masakra...

Gość Madam B.
ładna jest ta pod niebieskimi gwiazdkami, ciemne włosy na żółtym tle, tylko bez brokatu!!

Gość Madam B.
i jeszcze blondynka w białej bluzce na różowym tle

Gość Madam B.
Te pod napisem "upięcia" też są w miarę ładne

Gość jhdsalkhf
Z której wsi jest ta fryzjerka?? Wszystkie "modelki" mają taką wiejską 'urodę'... No i ten styl. Porażka!

Gość Ona_ona_ona
mnie tez sie nie podobają. nie poszłabym do takiego fryzjera. nawet włosy nie byly dobrze wyprostowane bo "sianowate" na końcach. jedyne co jej w miare wychodzi to zrobione loczki. NIC poza tym.

przynajmniej nie wpingalaja tam jakis modelek,tylko zwykle klientki,takie jakie chodza po ulicach.dla mnie to akurat plus.a fryzury rzeczywiscie najlepiej im z lokami wychodza

Gość wałzebiuszek -ka
eee tam już nie przesadzajcie, niektóre z tymi loczkami na bok są ładne

Gość fryzjerka!!!!!
znam ten blog bo sama jestem fryzjerką i szczerze powiem ze ta dziewczyna robi fajne koloryzacje i trochę strzyżeń ale reszta to porażka,a szczególnie upiecia,są niedopracowane. I dziwi mnie to że tak szaleje z jakimiś sesjami,blogami i innymi cudami a czesze i maluje w domu!!!!! Skoro jest tak zdolna i dobra w tym co robi to powinna mieć taki salon ze mózg staje!!!!

Gość Ona_ona_ona
a mnie to trąca reklamą bloga i swoich usług :P

same byście zrobily lepsze??? pieerdolicie hipolicie.... zazdroscicie lasce i tyle. fryzuki sa siwtne. wy sie upiekszajcie w domach lefiryndy jedne, a dziewczyna niech sobie pojdzie zrobic jakas nietuzinkowa fryzurke!

Gość fryzjerka!!!!!
loczki,loczki,loczki...juz mnie mdli z tego. Każda młoda pani chce loczki i widze ze wam tez sie to podoba. Ja lubię loki ale jak widze te perfekcyjne spiralki to mam dosyć. Dziewczyny troche luzu!!!!!!! I jeszcze do tego brokat,cyrkonie i sztuczne brokatowe kwiatki... ja chyba jestem dziwna ze mi sie takie rzeczy nie podobaja!!!!! No i takich nie czesze:)

Ja tez nie cierpie tych wylakierowanych loczkow. Jakies ladne fale to i owszem, ale nie taki kask loczkowy. Ja mam zamiar sie uczesac w prosty, luzny kok, spiety nisko nad karkiem.

Gość ciurek ogórek
Naprawde, chyba lepiej byłoby poszukac innego specjalisty...

Gość ciurek ogórek
Obejrzałam wszystko i jakby mi fryzjer którekolwiek z tych straszydeł zrobił na głowie, to byśmy sie mocno pogniewali. Boze mój Boze... zrobi niby fryzurę, włosy wyprostuje tak po łebkach, że na końcach są kołtuny - i końcówki zostawione takie jakie były, wysiepane, zmaltertowane, a to niby ma byc fryzura końcowa. Ostatnia fryzura na stronie to ja w ogóle nie wiem, co to ma byc. Ogólnie - dramat, moi państwo, dramat