Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafe Prześmiewca

Oglądacie teraz film Biała Masajka na TVN?

Polecane posty

Gość Kafe Prześmiewca

Powiem wam jak się skończy - murzyn ją zostawi dla kozy i banana :classic_cool:

nie oglądam filmów na kanałach na których reklamy więcej trwają niż sam film <stopka></stopka>

Gość a gdyby miala dziecko to bys
gówno prawda :P hrabianka, przeczytaj w takim razie książkę

Gość nie pal tyle i
ja ogladam Rano zarezerwowałam sobie TV i oglądam Podobno cudny film -choc pewnie ksiązka jak zwykle lepsza. :)

Gość kotlet z psa
durny film, poszła do murzyna a potem miała problem

Gość Kafe Prześmiewca
Problem to będzie miała jak sobie zrobi test na HIV :classic_cool:

Gość a gdyby miala dziecko to bys
no ja nie wiem czy cudny :O ta kobitka, jak sie tak czyta ksiazke, moze i wzbudza symaptie ale strasznie glupia taka jakas jest :O

oglądałam kawałek, potem weszłam na kafe. A to dlatego, że ten cały Masaj wkurwił mnie niemiłosiernie. Serio ludzie, lepiej iść do jakiegoś baru, tam kogoś poznać a potem umówić się na seks i po sprawie. Bo musicie wiedzieć( dla tych, co tego nie widzieli) że ta kobitka i Masaj raz się widzieli( może 2), wypili se sobą colę i zatańczyli(ona bo on stał jak drąg). potem rzuciła narzeczonego i zaczęła go szukać. no i znalazła. MASAKRA. Żadnego wyznania co czują. Nawet głupiego ,,lubię cię". Zaczęli się całować, potem ją przytulił, odwrócił tyłem i dosyć brutalnie popchnął na łóżko i wszedł w nią od tyłu. Jak skończył to rzucił się na łóżko, ona zaś wstała i wyszła a ten zadał jeszcze pytanie ,,Przyjdziesz tu?". no ludzie, potraktował ją jak szmatę, żadnej gry wstępnej, żadnej dla niej przyjemności, nawet ciuchów nie zdjęli a on dumny z siebie pyta czy ona chce jeszcze. poyebany jakiś ten film.

własnie tez odeszłam od tv ksiażke czytałam jednym tchem a jednak film tego nie oddaje

Gość przerazona sytuacjaa
a książka jak sie zakonczyła? nie wrócila ze szwajcarii?

nie. jest druga czesc ksiazki Zegnaj Afryko. szkoda, że jakos nie mialam okazji dorwac pierwszej czesci.

nie. jest druga czesc ksiazki o bialej masajce, 'Zegnaj Afryko'. szkoda, że jakos nie mialam okazji dorwac pierwszej czesci.

Gość tańcząca z kotami
Gdzieś recenzję filmu czytałam, że jest bardzo powierzchowny. No cóż - niezła muzyka, dość ładne widoczki. Treść - faktycznie trochę uboga, ale obejrzałam ten film, olewając wkurzające reklamy. Może sięgnę po książkę :)

Gość nalesnikowa panna
ksiazka ma w sumie trzy czesci, laska nie wraca pozniej do Barsaloi na stale. lepiej przeczytac najpierw, ja film mam dopiero zamiar obejrzec. jestem w trakcie czytania trzeciej czesci.