Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

zastanawiające są kobiety i ich logika...

Polecane posty

dajmy na to są wykopki na wiosce lub sianokosy. Wiadomo, roboty jest w ch*j jak to na gospodarce. Wtedy panienki zlewają mnie. A jak wieczorem podjężdżam pod remizę swoim passatem kombi na zabawę to każda chce pobyć ze mną na tylnym siedzeniu choć przez 5 min. Efekt? nie jest mi nigdy dane potańczyć na parkiecie choć pol godz

wiemy że chcesz się popisać...widac to po twoim nicku szpanerze...a w sumie to nie wiem jakie laski tam wyrywasz na passata...bo znam laski co im nawet bmw nie imponuje...

Gość morfeusz44
wogole to o co chodzi w tym temacie? chcesz sie pochwalic, czy co?

Gość fajna?
przsystojniakow tu nie ma sa tylko tacy ktorzy sie za takowych podaja

Gość ty głupia kobieto
Tak możecie o mnie mówić!!!!A wiecie za co?! Poszłam na targ i zrobiłam zakupy warzywa, wiejskie mleko, śmietana i kiedy wróciłam do domu to wiecie ile mnie to kosztowałó?! 200 złotych. Boże jaka ja jestem głupia, w dodatku nie mam rodziny i ja tego nie przejem!!! Straciłam 200 złotych a chciałam oszczędzać! Chcę żeby mi tu każdy napisał, że jestem głupia baba na zakupach na bazarze z warzywami. Szkoda, że miałam tyle pieniędzy w portwelu, jeslibym nie miała to bym nie wydała. Teraz od dwóch dni staram się to wszystko zjeść. Z przejedzenia choruję w ten weekend. A muszę to zjeść bo się zepsuje, wszystkiego przecież nie zamrożę. Tak, to ja jestem ta głupia kobieta która nie ma umiaru w wydawaniu pieniędzy i dobrze sobie zdaję sprawę z tego. Chciałabym mieć faceta który nauczyłby mnie wydawać rozsądnie pieniądze. Miałam faceta przez kilka lat który mi na wszysstko żałował. Ja nie potrafię mieć umiaru w wydawaniu pieniędzy często kupuję rzeczy niepotrzebne a potem wyrzucam.

Gość jkekhhhd
brzydula babo nie widziałas jego foty:(

Gość Imian S. und KURAK RAPOWY
Bo za przystojny jesteś i masz ponad 2 hektary pola by żarła naprodukować to laski lecą na karmę jak szerszeń na pszczoły!