Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefirek123

Czy to ciaza ?

Polecane posty

Gość kefirek123

Dokladnie 2 tygodnie temu w sobote wraz z moja partnerka planowalismy rozpoczecie zycia seksualnego jednakze nie byla ona jeszcze gotowa i udalo mi sie jedynie 2 razy odrobine na kilka centymetrow wejsc w jej pochwe. Oczywiscie przed inicjacja nalozylem prezerwatywe, dokladnie durex extra safe. mielismy tez zel durexa smakowy. do pelnego stosunku jak i penetracji nie doszlo ponadto uwazam ze jej blona dziewicza nie zostala ''przelamana'' . Aczkolwiek tydzien po weekendzie zaczely bardzo bolec ja okolice sutkowe i trwa to do dzis wraz z od kilku dni bolami jak twierdzi podbrzusza. bardzo sie denerwujemy a zwlaszcza ona i nie wiemy czy ten bol juz sobie wmawia i czy to mozliwe zeby zaszla w ciaze, poza tym nigdy nie miala tak dlugotrwalych boli. podczas opisanej proby stosunku miala prawie tygodniowa miesiaczke, dni nieplodne. czym to wszystko moze byc spowodowane, przeciez to nie moze byc ciaza.. dodam ze nie wyczuwalem erekcji a po zdjeciu prezerwatywy penis wydawal sie caly suchy

człowieku dni niepłodne + brak ejakulacji (bo skoro w nią trochę wszedłeś to raczej erekcja była ;) + prezerwatywa... jeśli jest w ciąży to nie z tobą a na pewno nie z tego "stosunku", niech lepiej sobie zrobi badania na poziom hormonów jak się tak macie zadręczać... <stopka>http://www.erotykainaczej.pl/</stopka>

Gość kefirek123
ok no chodzi o to ze erekcji wogule nie czulem... a po drugie po zdjeciu prezerwatywy raczej nie widzialem tam zadnego plynu na koncu

Gość kefirek123
poza tym objawy chyba nie sa mozliwe po 1 tyg ? bol podbrzusza piersi?

Gość marycha2009
jak założyłeś prezerwatywę jak nie miałeś wzwodu? bez wzwodu gumek się nie zakłada...

Gość kefirek123
haha kurwa a co ma piernik do wiatraka ? logiczne ze nalozylem podczas zwodu ...

Gość kefirek123
intryguja mnie tylko bole mojej dziewczyny...