Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednakobieta1234

siedzacy tryb zycia zruinowal mi zycie

Polecane posty

efekty: -opuchniete kostki -obolale sciegna po mini wysilku -przy najprostszym cwiczeniu gimnastycznym strzyka mi w biodrze boli w kolanie itp itd. -przytylam, zwlaszcza nogi mam okropnie grube kolana. maskara jakas -strzelajace stawy

to były efekty z pierwszego roku. dalsze efekty: -cellulit na udach i tyłku -cellulit na łydkach -cellulit na ramionach juz ostatnio -dalszy wzrost wagi o kolejne 15 kilo -żylaki i pajączki na całych nogach -rozstępy na biuście, obwis biustu -przerzedziły mi się włosy -trądzik -sińce pod oczami

to z 22:02 to oczywiscie podszyw. moge cwiczyc tylko jakos tak malo sily mam szybko sie mecze. kiedys tak nie bylo

Gość sucha bułka
a ja jestem farmaceutką i za to cały czas jestem na nogach nie wiem co lepsze

to byly efekty pierwszych pieciu lat to sa dalsze: - robie kupy w gacie - nie myje sie - jem tylko produkty z mcdonalda - siedze na kafe 24h na dobe

Gość ladaco no2
Niestety taki tryb życia w tych czasach, że dość łatwo o całą gamę chorób. Ruch jest ważniejszy od zdrowego jedzenia, choć na to drugie też trzeba zwrócić uwagę.

ale mi sie nie chce wole jesc hamburgery na fotelu i ogladac brzydule nie mam sily czwiczyc

Gość czekoladowa15
ja tez od siedzacego trybu zycia mam rozne problemy i cwiczyc nie moge bo nie mam sily.... teraz bylam tydzien w gorach,pochodzilam po szlakach i zero kondycji... wroce do pracy i znowu siedzenie

22:13 tez podszyw czekoladowa 15-jakie masz problemy?

Dziewczyny, zawsze możecie się zapisać na jakiś sport po pracy, bo niestety, ale jak tak dalej będziecie pracować, to za 10 lat pieniądze z konta emerytalnego wydacie w gabinetach lekarskich ;-)

Gość fdgdfgdfgdfgdfgdfgfgdf
takie zycie