Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smótny prawiczek

Tylko ja jestem jeszcze prawiczkiem

Polecane posty

Gość smótny prawiczek

Jest mi z tym źle bo moji wszyscy koledzy jusz majom to za sobom. Tylko ja zostałem sam. Teraz jak pujdę znuf do szkoły to bendą się ze mnie śmiać, że nie zaliczyłem :( Mam 12 lat i nadal jestem prawiczkiem. Tosz to fstyd :(

jebło cię synku...ty masz 12 lat i jestes z tego powodu niezadowolony...a koledzy to szczeniaki i tylko tak mówią ża zaliczyli...a w sumie to do szkoły dzieciuchu bo nawet nie umiesz poprawnie napisać smutny...

synku ty nie śpij na polskim bo błędy masz straszne...i wierz mi zakładam że mi mogą pałę uciać jesli jakiś synek tam zaliczył...12 lat to ty powinieneś jeszcze w need for speed grać a nie za seksem się rozglądac...fajne prowo

Gość tylko kafełe
spoko, zawsze jeste jeszcze kamecha :]

Gość smótny prawiczek
Ja tam nie lubię za bardzo chodzić do szkoły, bo tam się ze mnie śmiejom że jestem prawiczkiem. Często robię sobie wagary, ale chyba jusz nie bendę mugł, bo mama bendzie miała teraz urlop i bendzie mnie pilnować :(

Nie chcę Cię pogrążać, ale prawda jest taka, że jedną nogą jesteś już przegrańcem :-o Działaj, ogarniaj się, bo lata uciekają. Tak samo dziewice. Żebyś za jakiś czas się tu nie żalił, że wszystkie 15-tki już przechodzone. :classic_cool:

Gość Kamecha nie jest prawiczkiem
Stracił prawictwo z jedną z kafeterianek a teraz ma kota.

Gość smótny prawiczek
No ale moje koleżanki nie chcą się ze mną seksić bo muwią, że nie lubiom prawiczkuw. I co ja mam teraz zrobić? :(

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać