mloda0605 0 Napisano Sierpień 29, 2010 Biore od roku Cilest, jutro mam wziąć pierwszą tabletke z nowego listka ale stwierdziłam że nie biore bo po 1. zero zero zero!! ochoty na sex 2. chumorki mam takie że sama ze sobą nie wytrzymuje 3. wkur....ia mnie byle co :( Była któraś w takiej sytuacji? Jakie moge mieć "niespodzianki" po rzucaniu Cilestu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 30, 2010 wrócisz do stanu sprzed brania pigułek. przypomnij sobie jak było - bedzie mniej wiecej tak samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Sierpień 30, 2010 + wieksza szansa na ciaże..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddeef Napisano Sierpień 30, 2010 Jeżeli miałaś takie objawy jak opisujesz, to prawdopodobnie miałaś źle dobrane tabletki...jednak spadek libido jest chyba przy każdych tabsach... (przerabiałam trzy rodzaje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Ja odstawiłam też Cilest i nie miałam żadnych "sensacji". A libido przy pigułkach to porażka w moim przypadku :O Facet nie był w stanie zrozumieć, dlaczego 4 dni nie było seksu i strzelił focha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateKiss 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Moim zdaniem decyzja jest słuszna - po co się faszerować chemią!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 30, 2010 jesli facet strzela focha bo są cztery dni bez seksu to nalezy przemyslec zmianę faceta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytytytytytytyttyy Napisano Sierpień 30, 2010 ja bralam 7 lat ze wzgledu na tradzik, rzucilam w lutym no i jestem wysypana pryszczami juz wariuje psychicznie i mam zamiar znow wykupic tabletki... wczesniej leczylam sie 2 lata u dermatologa i nic nie pomogl, wybawieniem byl regulon... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez odstawiłam to swinstwo Napisano Sierpień 30, 2010 bralam diany, rigevidon, mercilon (lacznie jakies 3,5 -4 lata) i dziekuje Moj organizm zaczal sie wyraznie buntowac Nie stosuje od lutego i poczatki po odstawieniu to byl koszmar, cera!!! wysyfilo mnie okropnie, wlosy mi zaczely wypadac teraz powoli sie uspokaja Wlosy juz w normie, cera prawie czysta czasem co nieco wyskoczy Zaczelam miec problemy z naczynkami, stawami, watroba, NIGDY WIECEJ TABLETEK Dziekuje mojemu facetowi, bo to on mnie przekonywal, zebym to juz przestala brac Wysylal mi linki wszelkie ze skutkami ubocznymi, namawial, prosil, krzyczal :) Uzywamy gumek i jest dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tak, to prawda Napisano Sierpień 30, 2010 jeśli faceta "strzela focha" bo nie ma sexu przez kilka dni, to znaczy, że u niego liczy się TYLKO SEX, a nie Ty - niestety :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tak, to prawda Napisano Sierpień 30, 2010 facet - miało być :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach