Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dionizos

Witajcie po długiej przerwie

Polecane posty

Gość z eus
ja nie wim kto ty???

Gość faramka
Dionizos, a gdzie zdjęcie plecków? Bo to chyba Ty je miałeś, chyba ze cos pomylilam...

Gość faramka
jak zginely? bez plecow chodzisz?:>

no jasne , a przeciętność nie chciała być gorsza , więc wskoczyła na plecy i też zniknęła !

nienawidze przeciętności , chce wsiąsc w pieprzony samochod i jechac , po prostu przed siebie. Chce ogladac wschod slonca , tylko po to , aby zachod ogladac w ogole innym miejscu . Pieprzyc reguly , schematy ! nienawidzie przecietnosci !

Gość faramka
reguły są po to, żeby ja łamać;)

zbyt długa lista 😭 uuuu a żeby być moją przyjaciółką to trzeba sobie zasłużyć :classic_cool:

nie, nie myślę :classic_cool: bardziej chodzi mi o to, ze nie wybieram pochopnie bliższych znajomych tudzież przyjaciół ;)

i to Ci się chwali ... to teraz wytęż swoją intuicję , o ile jesteś kobietą , napewno masz ją bardzo dobrze rozwiniętą i zastanów się , czy ja mógłbym byc dobrym przyjacielem , czy tego chce , i czy nie jestem tym typem faceta ,ktory lubi dobrac sie kobiecie do majtek na pierwszym spotkaniu... zastanow sie nad tym biorąc pod uwagę te pare zdan ktore napisalem

wiesz nie mam pewności czy na pewno relacje między Tobą a kobietą opierałyby się na przyjaźni, bo przyjaźń to coś więcej niż tylko znajomość, ale jednocześnie nie miłość... więc jesteś facetem i myślę, ze jednak chciałbyś coś więcej, poza tym co ja będę oceniać skoro Cię nie znam :)

widzisz .. myślisz stereotypowo .. szufladkujesz ludzi :) jestem facetem ? tak , jestem facetem , ale jestem też człowiekiem :)

ja również jestem człowiekiem. Napisałam pzrecież, że Cię nie znam toteż jak mogę ocenić,,.. wiesz każdy jest człowiekiem, ale to nie zobowiązuje do tego, aby od razu ufać, czy też być pozytywnie nastawionym do niego :) Nie stwierdziłam, ze nie możesz być przyjacielem kobiety, ależ możesz :)