Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz jak malowane e

Tak,kobiety zakochują sie po dobrym seksie, tak tak

Polecane posty

Gość masz jak malowane e

Gość a to stwierdzenie
jest poparte jakimiś dowodami?

Nigdy nie słyszałem żeby kobieta powiedziała ''kocham cię'' bez wcześniejszego przetestowania faceta w łóżku. To niestety prawda, kobiety kochają tym co mają w kroczu.

Gość masz jak malowane e
za to ty kolego jesteś tak jak wszyscy z rąk do rąk" haha

No ja sie nei zgodze, pare razy uslyszalem ze mnie ktos bardzo kocha, zannim sie z owa panna przespalem. Tak ze wydaje mi sie, ze to nei prawda. Zalezy w jakim sie srodowisku przebywa, no i jaki poziom sie reprezentuje soba :)

Gość gamonie facecii
wasze narzędzie życia to organ myslowo pochwowo hurtowo stymulujący

Gość a to stwierdzenie
dominik jesteś zbyt młody i zbyt male masz doświadczenie życiowe by się tak autorytarnie wypowiadać. Kobieta która bez uczucia idzie z facetem do łóżka nie szuka miłości tylko seksu więc przyjmij to do wiadomości nie zakocha się nawet po dobrym seksie bo nie tego oczekiwała może czuć się urażona jedynie w przypadku gdy nie będzie drugiego razu.

Dajcie dominikowi spokoj, to jakis biedny sfrustrowany czlowiek, ktory zamiast sie pozbyc swoich problemow robiac cos ze soba, probuje leczyc kompleksy wyzywajac sie na plci przeciwnej na forum... :D Niech sobie zyje :) Nie szkoda wam go? :)

Gość W jakim celu
W takim razie kobiety dzielą się na dwie grupy: te które muszą usłyszeć "kocham cię" zanim pójdą do łóżka i te które mówią "kocham cię" gdy z niego wstają. :D

kobiety dziela sie na dwie grupy zgadzam sie - te ktore ida do lozka tylko dla przyjemnosci -te ktore musza kochac zeby zdecydowac sie na kolejny krok jakim jest lozko dobranoc

Gość W jakim celu
e, te pierwsze to puszczalskie a te drugie to przyszłe stare panny albo rozwódki najpewniej zdradzone z puszczalskimi

Gość najdziwniejszy....
a ty zaliczasz sie do kategorii tych pierwszych, drugich, czy zdradzajacych z puszczalskimi?

Gość W jakim celu
ja pije sperme sosssss

Gość W jakim celu
Należę do podgrupy tych z drugiej grupy czyli rozwodnik rozwódki której ciągle mało, żądza posiadania zabiła w niej uczucia. Mieć, posiadać za każdą cenę, oto jej motto