Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka888

Test ciazowy-za wczesnie?

Polecane posty

Gość jamajka888

Witam wszystkich! Moje pytanie moze wydac sie troche infantylne mimo wszystko zadam je-czy to mozliwe, ze robiac test ciazowy, wykonalam go zbyt wczesnie i dlatego wynik byl negatywny? Pytam, bo ostatnia miesiaczke maialam 18lipca, test robilam dwa tygodnie temu, wynik wyszedl negatywny a mimo to nadal nie mam miesiaczki. Moj partner zauwazyl, ze moje piersi sie powiekszyly, choc mnie nie bola (oprocz sutkow). Mam silne uplawy, podobne do tych jakie wystepowaly u mnie podczas pierwszej ciazy. Poza tym czuje sie dobrze, zadnych nudnosci, wymiotow (przy pierwszej ciazy bylo tak samo). Poprawil mi sie stan cery :)

Gość swderftyuzzz
Zrób jeszcze jeden test !!

Gość fasion
dość dziwne ja zrobiłam test po 2 tygodniach od czasu spodziewanej (ale nei zastanej ;/) miesiaczki i wyszły wyraźne 2 kreski więc może powtórz a najlepiej idź do lekarza....

Gość gafaaaaaaaaa
18 lipiec była ostatnia miesiaczka, test robiłas dwa tygodnie temu wiec około 17, 18 lipiec według mnie były to dni spodziewanej miesiaczki. Wiec sadze ze test powinien pokazac wynik dodatni gdyby byłą ciąza.

Gość rozmyślona
hej a ja mam pytanie czy 10 dni przed okresem test moze cos pokazać? dzis jest 8 zien od stosunku

Gość Gosia-23
Witam dziewczyny. Ja zrobiłam sobie test ciążowy na: http://www.test-ciazowy.com i dostałam wynik, że nie jestem w ciąży. Pytania nie są głupie i myślę, że na ich podstawie można faktycznie z jakimś prawdopodobieństwem określić czy jesteśmy w ciąży czy nie. Mi się sprawdził. Miesiączka spóźniała się 6 dni. A mam ja zwykle dosyć regularnie. Pozdrawiam Gosia