Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfiadnhginbisfkjzihz

o której zadzwonić do instruktora jazdy i powiedziec...

Polecane posty

ze dziś nie chce mieć jazdy, bo jestem z nim umówiona na 14... no i czy jak zadzwonie i przełoze to będzie sapał? Dodam,ze jest to stary pryk, który sie na mnie drze podczas nauk, nienawidze tej całej nauki,przez niego chciałam zrezygnowac!!!!Drze sie ciągle na mnie, krzyczy...

Gość zzkekdkdkd
juz zadzwon i sie nei przejluj a jak ci on nie pasuje to zmien szkole ja raz tylko przekladalam ale slyszlam jak czesto ludzie dzownia zadzown i powiedz ze masz wazna sprawe i juz

Nie mogę zmienić, bo juz mam wyjezdzonych 16 godzin i dawno zapłacone, nienawidzę go! Gdy wysiadam z samochodu po prostu płaczę, ja sie boje do niego zadzwonic teraz i powiedziec,ze nie dam rady dzis przyjechac, czy cokolwiek.

w regulaminie mojej szkoły było, że dzień wcześniej do 20. W innym wypadku trzeba było płacić za godziny pracy instruktora czyli około 15-20zł/h, jeśli nikogo nie znalazł chyba że sytuacja nagła ale musiała być udokumentowana a instruktora zmień

Gość jak najszybciej i zmień go
jejku to yulko 1 instruktor tam jest? po prostu zapisz sie do innego i już. a zadzwon jak najszybciej.

to co mam teraz zrobic, ja sie boje zadzwonic

ja sie boje zadzwonic do tego debila, ja sie go boje. zacznie na mnie krzyczec..ze tak pozno dzwonie

dzwoń teraz i nie gadaj tu. Powiedz mu, że nie możesz itd. znajdzie kogoś na twoje miejsce. To on Cię powinien po rękach całować, że mu płacisz..

dzwonie

Gość hmmmmm??? jejku
ale masz problem dziewczyno. Normalnie zadzwon i sie nie tłumacz powiedz, że dzis nie mozesz przyjść na jazde i tyle, a jak bedzie sapał to się rozłącz i już. Po drugie jakby na mnie instruktor krzyczał czy traktował mnie jak idiotkę to bym go tak obszczekała, że zapomniałby jak się nazywa. Co Ty nie masz języka?? Idź do bira swojej szkoły i powiedz, że chcesz zmienić instruktora bo nie potrafisz uczyć się w atmosferze ciągłych krzyków. Płacisz i masz do tego prawo. Zmienią ci instruktora i po kłopocie... Wiele osób zmienia.

Gość hmmmmm??? jejku
Nie masz odwagi zmienić instruktora i tak samo pewnie inne osoby które on uczy, przez to taki dziad czuje sie bezkarny i mysli ze mu wszystko wolno. Jakby tak parę osób zmieniło instruktora to by go w koncu ze szkoły wyrzucili, bo po co im pracownik, do którego nikt nie chce iść na naukę.

już po kłopocie. Nie było tak zle, powiedziałam,ze nie mam jak sie dostac do miasta, powiedział ok i tyle

Gość wiiieze,,s,s,ss
wiesz co to ze zaplacone to inna sprawa nei wyjezdzilams jeszcze 30 godzin wiec idzizesz ni mu mowisz ze zmieniasz szkoel i on ci oddaje papiuery i oddaje reszte kasy tak sie robi

Gość hmmmmm??? jejku
nie musi autorkja od razu szkoły zmieniać, wystarczy zmienić instruktora, no chyba ze akurat w tej szkole jest tylko jeden.

dostane reczte kasy i nie zrobie prawka, bo nie bedzie mnie stac by dolozyc reszte i zapisac sie do kolejnej a tu pełno kasy zostanie. Instruktorów jest dwóch i ten z którym jezdze jest włascicielem tej szkoły

Gość hmmmmm??? jejku
za reszte kasy wykupisz tylko godziny które ci zostały do wyjezdzenia, bo przeciez teorie juz masz przebimbaną chyba nie? Zabierzesz papiery i juz.

Gość wiiieze,,s,s,ss
ty chyba nie zrozumialas sluchja te wyjezdzone godziny sie licza wiec ta kasa jak by idzie do innej szkoly a nie przepada nei robisz od nowa godzin przeciez a poza ytm jak ty sie stresujesz z tym gosciem to gowno sie nauczysz i bedziezsz zdawac po kilka razy egzaminy i co z tego bedzie

Naprawdę muszę sie zastanowic nad tym, bo to jest nie do opisania za kazdym razem stres, bóle brzucha i płacz

Gość zazzza,x,xx
ja tez chodzilam do takiego goscia ale jestem osoba po 30 stce to sie nei dalam jednak uwazam ze moglam zmienic bo przez ten stres mamlo wiadomosci przyjmowalam w chwili obecnej nei zdalam juz 5 egzaminow

Gość hmmmmm??? jejku
Stres ktory tu podczas jazd przezywasz odbije sie potem na egzaminie, bedziesz zestresowana od razu na samą myśl, że wsiądziesz do samochodu, poza tym moze to tez zle wplynąć na to, jak w przyszlosci bedziesz prowadziła auto. Wiem coś o tym bo jestem psychologiem i takie zdarzenia niestety zostawiają slad na bardzo długo. Nie masz nad czym się zastanawiać, a jak bedziesz zmieniała instruktora to idź do takiego z polecenia, który jest spokojny, opanowany... żebyś nie trafiła z deszczu pod rynne

Dziękuje, pomogliscie mi, tak własnie zrobie, przeciez sie dopiero uczę i popełniam błedy, a tes stary dziad mnie tylko stresuje

Gość hmmmmm??? jejku
trzymam kciuki :)