Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hubert zeWschodniej Polski

Zapraszam na kawke herbatke Kulturalne dziewczyny !!!

Polecane posty

Witam, nazywam sie Hubert i mieszkam -chyba wiadomo gdzie :):) mam 28 lat i jestem samotny, chcyalbym zaprosic wszystkie mile kulturarne dzieczyny do rozmowy o fascynujacym temacie jaki jest wydalanie czyli robienie kupy, zwlaszcza w taki piekny poranek jak dzis usiaśc na sedesie na ciepłej desce bo mam podgrzewaną i napiąc mieśnie brzucha aby wyprężonym odbytem wypuczyć brązowego lisa. Zapraszam do kulturanej dyskusji , poznajmy się bliżej!!!! 🌻 dla milychDziewcząt!

Gość Leokadia lat 74
Witam! 🖐️ Jak miło spotkać kulturalnego młodzieńca o śmialych zainteresowanach! Ja jestem dojrzałą , kulturalną dziewczyną kończącą wlaśnie 3-cią ćwiartkę stulecia i też lubiacą zabawy z kupą. Chętnie skorzystam z twojej propozycji a nawet mogę ci postawić wielkiego parującego kloca na klatę! :)

Gość Berbadetta
:) czesc Hubert :)

Gość kubiak und komsta
Ty łotrze! Cheszy wyr00chać i wykorzystać zdesperowane lub samotne kobiety z Internetu Ty sieciowy bydlaku!

Boszsze, Hubert, nie mogłeś się urodzić gdzie indziej??!!! Jestem krajanką, ale sięm do ciebie nie przyznawam, wstręciuchu jeden.