Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmin

Kto chce schudnac ze mna 10 kg?

Polecane posty

Gość karmin

Czesc! Mam 25 lat, 168cm wzrostu i waze 69kg. Chcialabym wazyc ok 10 kg mniej. Moj ideal to 55 kg, ale poki co, chce osiagnac wage 59kg. Kto do mnie dolaczy??

hej!:) ja mam 24 latka 178cm i 69kg chciałabym mieć te60kg wiec chętnie sie dołączę..juz od dziś:)

Ja również chętnie dołączę, mam 33 lata dietę rozpoczęłam tydzień temu.

Gość kilos
wdze, ze wiek i waga podobna wiec sie dołacze. ja 68kg , 29lat i tez chce koło 8kg sie pozbyc. zaczynamy:)

Gość kilos
GAGA, co to za dieta? jakas konkretna? ja kupiłam chrom z czerwona herbata w tablaetkch, bo moja zmorą są słodycze, podobno chrom pomaga na słodkie. a poza tym ograniczam jedzenie i po 18 tylo woda. moze sie uda. myslicie ze w miesiac mozna choc 5kg sie pozbyc?

@ kilos Chrom z czerwoną herbatą? Jakiej to jest firmy? Nie słyszałam o takim połączeniu :)

Gość kilos
w takim czerwonym opakowaniu, kupiłam to przez internet

Ja jestem na 1500 kcal. + ćwiczenia Jednak chcę ograniczyć słodycze również i zdrowiej się odżywiać.

czesc dziewczyny, ja chce zaczac od dzis, dla samej siebie. 1 cel to 65 kg, a potem 60. nie mniej bo wiem ze bd zle wygladala. ja planuje poprostu mniej jesc, ale czesciej i bez slodyczy, bez pepsi :) bez ziemniakow i moze chleba:) nie mam konkretnego planu. tylko mam 1 problem, duzo pracuje i raczej nie mam czasu jesc czesto jedna przerwa co 5 godzin:/ ale dam rade, robie to tylko dla siebie. ale potrzebuje waszego wsparcia :)

Ja natomiast kupiłam sobie zieloną herbatę w tabletkach, bo za parzoną nie przepadam, wypiję ewentualnie Liptona ekspresową ale to też od święta. Z tym chromem to różnie bywa, bo działa on indywidualnie na poszczególne osoby innym pomaga, ale mnie niestety nie, przyczyną może być to że ja spożywałam go nieregularnie, tak sobie tłumaczę. Dziewczyny ja przez 10 dni 1 kg. mam mniej, ale nie ćwiczyłam i dlatego to tak wolno zbywa, jednak lepiej wolniej niż wcale, albo jeszcze gorzej gdyby miało być na +

No pain no gain - masz rację odpowiednie sa słowa piosenki Feel: Chcę, potrafię, wzniosę się to naprawdę dobry dzień jak w westernie jeden sen Hej, mówię sobie siłę masz i nie przegraj wygraj, grasz ale w pokonanie siebie Ref. Pokonam więc siebie, pokonam siebie udowodnię, że można lepiej pokonam więc siebie, pokonam siebie, udowodnię

ja wlasnie wcinam jablko, sliwke i jogurt naturalny wymieszane, taka saltaka. pysznosci :) mam nadzieje ze jutro jak tu wroce nie bd sama :) powodzenia wszystkim zycze, SOBIE TEZ :D

ja wlasnie wcinam jablko, sliwke i jogurt naturalny wymieszane, taka saltaka. pysznosci :) mam nadzieje ze jutro jak tu wroce nie bd sama :) powodzenia wszystkim zycze, SOBIE TEZ :D

Gość grabie.
ja tez do was dołaczam :D wymiary 102-78-103. wzrost 170 cm. Chce schudnąć z 10 kg. W tej chwili nie jestem do końca pewna ile waże, bo mam stara wage :P Ale moje wymiary nie sa zachwycające. Zaraz rzucam sie na podłoge i zrobie serie brzuszków, skłonów itp. No i mniej żrec :)

Gość grabie.
To forum dotyczy diet, więc nie tyczy sie Ciebie skoro nie chcesz sie odchudzac, proste prawda? Ale myśle że i tak nie zrozumiałaś :D

Gość grabie.
Wcześniej poćwiczyłam, przed pójściem spać planuje jeszcze porobić brzuszki :)

hrabianka75 - z grubaskami nie musisz się odchudzać, ale z grubaskami możesz uważać żebyś i ty nie przytyła, bo skoro wchodzisz na takie fora widzę,że masz obawy :P

czesc dziewczynki moge do was dołaczyc??? moja waga 74kg:( wzrost 173cm lat 32 dietka jaką mam zamiar zastosowac to mz , do tego kupilam sobie denoxinal tak na oczyszczenie , CLA , no i witaminki :)

Hej laski, ja juz się od wczoraj odchudzam, ale chętni i u Was na temacie się poudzielam:D Własnie pije zieloną herbatkę i mam jogurt naturalny bez cukru na śniadanko i 1,5 l wody niegazowanej. Dziś ćwicze 9 dzien aerobiczna 6 weidera, ale na diecie niskokalorycznej jestem dopiero od wczoraj:) Mobilizacja jest, humor dopisuje:) Jestem z Wami:)

ja też od wczoraj zaczelam i mam nadzieje ze tym razem sie uda . na razie popijam kawke i zastanawiam sie nad sniadaniem moze owsianka ??

Gość grabie.
Wczoraj wieczorem jednak już nie poćwiczyłam :( Zabrakło mi motywacji, ale zaraz zrobie zestaw ćwiczeń, ehhh. Najgorsze jest to że wcale nie jem jakoś bardzo kalorycznie, a ciężko jest utrzymac wage. Kilka lat temu mogłam jeść co chciałam i ważyłam 43 kg. Wiem, wiem, za mało, ale jadłam co chciałam i po prostu nie tyłam, aż tu nagle w ciągu jednego roku :( Załamka