Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASTORIA 1985

IMPREZA INTEGRACYJNA

Polecane posty

Gość Karol Pitraszek

Są fajne propozycje ciekaw na takie wypady my z firmą wyruszyliśmy broszka.com.pl bardzo fajnie wspominany i szczerze czekamy na następny.

Gość gość

Kokarda na piersi i papieros w ręku. To zdjęcie Kaczyńskiego już jest hitem w sieci

Gość Szocki Radek

Ja nie mogę szczerze narzekać co okres letni to mamy atrakcje jedną z fajniejszych jest lot balonem czasnaherbate.ketrzyn.pl świetna sprawa polecam każdemu spróbować.

Warto rowniez zastanowić sie nad atrakcjami na takiej imprezie... Sorry ale jedzenie plus picie to nic ciekawego i dobrze jest zaplanować to tak aby byla to impreza integracyjna z prawdziwego zdarzenia.

Polecam:

kalambury

paintball laserowy

zwiedzanie

Można się też zastanowić nad trampolinami.  https://airo.fun/park-trampolin/oferta/imprezy-integracyjne-dla-firm No i wybawić sie jak duże dziecko 😉

Gość Marek Granat

Spontaniczny pomysł wyszedł idealnie http://www.gckduszniki.pl/pomysly-na-imprezy-integracyjne/ zabawa była przednia .

Moim zdaniem integracja w firmie jest bardzo ważna dlatego do takich spotkań podchodzę poważnie bo zależy mi żeby zespół dobrze się czuł i współpracował ze sobą na maksa. Ostatnio na imprezie był zespół z Modrasova i mieliśmy zajęcia kreatywne muszę przyznać że było to strzał w dziesiątkę. Animatorzy podchodzili do wszystkiego z humorem i umieją rozluźnić atmosferę tak że wszyscy w padają w dobry humor. Zaczynają okrywać swoje prawdziwe ja. Dzięki takiemu spotkaniu dowiedziałam się mnóstwa rzeczy o moich pracownikach. Jedna osoba zmieniła stanowisko pracy, bo okazało się że ma niesamowity artystyczny potencjał, który koniecznie trzeba wykorzystać.