Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylobymilo

KTO ZNA DOBRZE WLOSKI i mi to przetlumaczy?

Polecane posty

Gość bylobymilo

Jest tego troche ,ale bylabym wdzieczna za tlumaczenie,ale nie takie z tlumacza np. z google,bo to moge zrbic sama(ale jest neidokladnie. Jesli ktos czuje sie na silach przetlumaczyc te zdania to bedzie super. Kiedy zrozumiesz ,ze jestem geniuszem? Gdzie gdzie na klawiaturze jest małpa( @ ) ? JAk działa ten aparat? JA dziala ladowarka do mojego telefonu? nadal zakochany Anna tez nie potrafila dobrze umyc naczyc Anna tez nie lubila tego filmu Anna tez ubila bardzo koty. Anna zawsze mowila samotny We wszytskim sie mylisz,tak sie nie robi...TY nic nie wiesz....nic nie potrafisz.... Sluchasz mnie? Usiadz na innym miejscu,nie jedz tak duzo,nei obgryzaj paznokci. Jeszcze troche ,a z brudu gabka do naczyc zacznie sie ruszac,robaki ja przeniosa. Kupiles okropne garnki. NAprawde posprzatałaś w domu ,wedlug mnei tylko udawałaś. TA lampa nei pasuje w tym miejscu. NAstepnym razem umyj lepiej szklanki. Musisz uzywac uzywac grubej soli do makaronu. Masz racje,zmienie wszystko. MAm malego grzybka. Mial takie male kuleczki. Musisz mi oddac o,70 centow ,bo uzywalismy moj makaron. A Ty musisz mi dac 3 centy ,bo uzylismy moj pieprz i sol. Jedna mnei kupila. samotny A JA jak zwykle musze spac sam. Kto mowi ,ze moja lazienka jest brzydka? To jest przeciez aniolek,widac glowke i skrzydelka. Kto to zrobil,jakis Ciro. Tak,dokladnie. Nie znacie Go? Widac ,ze jestescie ze wsi. Zjedzcie wszystko zeby sie nie zepsulo. Przed wyjazdem musze wylaczyc lodowke. Zamknelas za soba wszystkei drzwi? Jestes pewien ,ze wszytskei drzwi zamkniete? Sprezentuje Ci tego pomidorka. Pozniej pokarze wam moje kwiaty,bazylie i truskawki. A teraz swiec tu latarka i nie marudz ,ze cie gryza komary. Ale ejstescie piekni,musicie miec dziecko,wyobrazcie sobie jakie by bylo sliczne. On wie wszystko Zeby przygotowac jogurt trzeba uzyc mleko... Jestes narcyzem. Kiedys jestes zmeczony musisz zginac kolana. Gdy boli cie gardlo pij gorace mleko z miodem Aby schudnac musisz... Mozesz uzywac mikrofalowke to przygotowania czosnku,ziemniakow... Wiem gdzie mozesz kupic ladne sweterki. wielbiciel kina Widzialem ten film 300 razy,teraz On powie Opróżnij umysł. Bądź bezkształtny jak woda. Zrobimy kanapke? Wiecie o czym mowi epka lodowcowa. Wytlumacze wam. Wyjdziemy zaczerpnac troche powietrza. TAk,ale najpierw powiedz mi jaki jest dzien Twoich urodzin. Anna jest dobra w gotowaniu? Idziemy do mnei czy do Was? Idealna dziewczyna wedlug marco Zobacz jakie piekne. Ale brzydkie. Musimy je upic,wtedy sie na wszytsko zgodza. Jestem pewna ,ze dzis wieczorem jak zwykle nikt nas nie poderwie. Dzis Ty stawiasz. Pewnie,jestem Twoim chlopakiem. Teraz moja kolej.

Gość bylobymilo
up

Gość barbarra
no chybaś zglupiała, że ktos bedzie siedzial i za darmo obcej osobie tłumaczył jakby to było 1 czy 2 zdania, to ok - ale nie całe strony

Gość bylobymilo
Przeciez nikogo nei zmuszam,a tylko prosze,jesli mialby ktos czas i pochote to zrobic to fajnie,jak nei to no problem!

Gość bylobymilo
dośka___ zwykle tak robie,ale nie zawsze tlumaczy dokladnie teksty,zwlaszcza jak sa jakies czasy(np. przeszly) .A moze ktos inny tlumacz zna,jakas stronke?

Gość dośka_____
yyy... to cmoknij sie :P

Gość bylobymilo
No wiesz bzyczek... ,faktycznei bardzo mi ta stronka pomogla ;)