Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patraa

SUKIENKA

Polecane posty

Gość Patraa

W październiku wychodzę za mąż, bedzie to ślub cywilny. Kompletnie nie mam pojęcia jaki fason sukienki będzie pasował do mojej figury. Mam 178 cm wzrostu waga 52 kg. Dziewczyny doradźcie mi coś, bo normalnie jestem załamana, nic na mnie nie pasuje, wszystko wygląda jak na wieszaku. POMOCY

Gość dobry motyw
widzisz w Twoim przypadku to juz zalezy od tego jaką masz figure i jak się nia czujesz. Czy masz biust, biodra itp. Czy lubisz podkreślać swoje atuty czy tez niekoniecznie. Jesteś wysoka i szczupła więc wiekszośc fasonów powinna Ci pasować. Na Twoim miejscu by postawiła na księżniczkę, ona zawsze się sprawdza. http://blog1.saladlaciebie.pl/?cat=7 Zobacz sobie tutaj, jest kilka ciekawych wzorów sukienek.

Gość Patraa
Dziękuję za odpowiedź. A jeżeli chodzi o atuty to raczej nie mam czego eksponować. Biust 70 A biodra 88 , baardzo chude nogi, pupy też brak... niestety :-(

Gość dobry motyw
to spróbuj z księżniczką ona nie wyeskponuje na pewno zbyt szczupłej sylwetki. Będziesz wyglądała na pewno uroczo

Mam podobny typ budowy, jedynie biust 75b. Jesli chcesz mam hiszpanke do sprzedania, dekold w serduszko- takze powieksza optycznie piersi, a na linni bioder jest skosny pas co w przypadku naszych "waskosci" ladnie je zaokragla. Suknia nie jest typowa beza, pieknie sie uklada i wydobywa kobiece ksztalty. Jesli jestes zainteresowana napisz do mnie.

Gość Patraa
maanda jeżeli masz zdjęcia to chętnie obejrzę. Mój adress iwwcia2@poczta.fm

Gość Patraa
Czy macie jeszcze jakieś pomysły ???

Gość zgrubnij anorektyczko
oto moja rada

Gość Patraa
Chciałabym tylko niestety nie wiem jak.