Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabije jak spotkam

niektóre kobiety są niepowazne - jestem wściekła

Polecane posty

ja byłam pierwsza, ale sie bić o nicka nie bede :) znajde sobie nowy i moze zahasłuję od razu, żeby mi go znow ktos nie podprowadził :P widac za dobrze pisze skoro az tak sie to komus spodobało ;)

haha, nie pochlebiaj sobie bo ani jednego twojego posta na oczy nie widzialam:D i chyba nie wydaje ci sie ze haslo "tajasne" jest tak unikatowe ze tylko ty na niego wpadlas:O

"haha, nie pochlebiaj sobie bo ani jednego twojego posta na oczy nie widzialam " a to ciekawe bo pisze tu od paru miesiecy ;) "i chyba nie wydaje ci sie ze haslo "tajasne" jest tak unikatowe ze tylko ty na niego wpadlas" nigdy tak nie uwazałam, dlatego nie mam pretensji :)

Gość myslę że nalezy samemu
sękata 0 po co foty? przecież wystarczyło że sam zobaczyłam to o co mi chodzi, ja wybrała przedszkola w okolicach terenów zielonych więc nie trzeba było ślęczeć przy płocie na ulicy :P, po prostu brałam dziecko na spacer, siadałam na pobliskiej ławce, dziecko się bawiło a ja widziałam jak bawią się dzieci w przedszkolu, no i dodatkowo dziecko też się oswajało z miejscem.