Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna naida

załmana

Polecane posty

Gość smutna naida

ponad 4,5 roku byłam z chłopakiem, którego pokochałam jak nikogo innego i serce mi pęka z rozpaczy i tęsknoty poniewaz rozstaliśmy się kilka dni temu i od tamtej pory się z nim nie widzialam ani w ogóle nie kontaktowałam. czy jest ktos kto przezywa cos podobnego jak ja. porozmawiajcie ze mna , nie mam z kim....

Gość rampapuła
z jakiego powodu się rozstaliście?

Gość :(...**
to nie mozesz do niego wrocic? pogadaj z nim:)

Gość smutna naida
długo by pisac co było powodem, mieszkaliśmy razem ponad pół roku i jakos coraz trudniej było nam się dogadac. zranił mnie słowami i czynami, nie przeprosil dlatego milcze

Gość smutna naida
staram sie jakos życ ale jest mi bardzo ciężko i środku poprostu umieram, wieczorami siedzę i wyję

Gość Papa_Smerf
No pewnie powiedział, że jesteś głupią suką i walnął z liścia. Pewnie, że tego nie wytrzymałaś. Takie maniery.

Gość OlciaOlcia_19993_Wawa
Wiesz. Ja z moim chłopakiem jestem od 3 lat a rozstawałam się ze 4 razy. Raz z mojej winy a 3 przez niego. Ostatnim razem było najgorzej. Dowiedziałam się że ma dziewczynę. Byłam załamana. Płakałam dniami i nocami. Po jakimś czasie się odezwał. Pisaliśmy normalnie. Potem dałam mu komputer bo mi się zepsuł i jego kolega zrobił. Kiedy mi go oddał i wychodził już to nachylił się i słodko mnie pocałował. Wiecie jaką miałam ochote go odepchnąć??? pomyślałam ze przeciez ma dziewczyne. Jaki cham. Byłam w szoku i nic nie powiedziałam. Zamknął drzwi. Wybuchłam płaczem. Dlaczego on to zrobił?? Po kilku dniach się spotkaliśmy. Nie miałam pojęcia jak to się skończy. Jechaliśmy jego samochodem i spytał, gdzie chce jechać. powiedzialam ze gdzieś daleko. Był las. Zatrzymaliśmy się. Totalne odludzie. Wokół pola. Mgła. Gdy tak siedzieliśmy i rozmawialiśmy wszystko się dziwnie potoczyło. Skończylismy na tylnim siedzeniu... chyba się domyslacie? Ale ani troche nie żałowałam. Po pewnym czasie z nią zerwał. Była zwykłą k*rwą. Patrzała tylko na kase. Dziś znów jesteśmy razem. Tak więc nei martw się. Jeśli macie byc razem to bedzieice. Od przeznaczenia nie uciekniesz. :)

Gość smutna naida
My tez juz mieliśmy jakies rozstania ale bylo to w stylu,że poprostu w nerwach w kłótni sobie to wykrzyczelismy. A teraz zdaję się że to juz naprawdę koniec, nie kontaktujemy się, on teraz w dodatku wyjechał na kilka dni, nie wiem co robi,może się juz dobrze bawi beze mnie i powoli zapomina:(

Gość OlciaOlcia_19993_Wawa
Ja też nie miałam z nim kontaktu i to chyba ze 3 tygodnie. Po naszym spotkaniu pojechał do swojego rodzinnego domu na 2 tygodnie. Przez ten czas odezwał się z kilka razy bo cały czas był z nią. Było mi zle wiedząc ze są razem. Przez ten czas bałam się ze moze jednak zostanie z nią. Ale kilka dni zanim wrócił zadzwonil do mnie i mial tak smutny głos ze aż mnie za serce ścisnęło. Powiedział ze jak przyjedzie to bedzie już dobrze zebym sie nie martwila. Wtedy się uspokoiłam. NA drugi dzień powiedzial ze z nią zerwał. Ucieszylam się. minęlo kilka dni i dziś rano przyjechał do mnie. Był z godzinke bo leciał do pracy. Kocham go i wierzę, że to ten jedyny mimo ze wiele razy wylalam przez niego morze łez. On do Ciebie sie tez odezwie. Mówię Ci. Nieporozumienia są w każdym związku. Przemyśli wszystko i wróci. Tak ja to było u mnie. Ja mam 17 lat a już za dużo się wycierpiałam :) Ale mimo to nie chce innego. Nie potrafię byc z innym

Gość smutna naida
no ja tak samo wierzę że to ten jedyny innego nie pokocham