Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zrobic racuchy

co do racuchów lepiej sode czy proszek do pieczenia?

Polecane posty

Gość chce zrobic racuchy

co lepsze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chce zrobic racuchy
mozna i tak i tak, ja wolę te z proszkiem/sodą bo szybciej się je robi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chce zrobic racuchy
a moze na drozdzach zrobie, poszukam przepisu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Klarka78
Pewnie, że proszek do pieczenia. Używaj tylko i wyłącznie dobrych produktów jak proszek do pieczenia firmy Gellwe. Zawsze jak go użyję wszystko mi się piecze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na drożdżach to za dużo roboty, ale z tym proszkiem gellwe to dobry pomysł, mi na nim wszystko idealnie rośnie, lepiej niż na drożdżach,serio

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×