Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saddny

Czy już czas na seks?

Polecane posty

Znam Patryka od dwóch lat. Na początku byliśmy zwykłymi znajomymi. Ja szybko sie zakochałam i nawet nie zauważyłam że On traktuje mnie jak zabawakę. Zawsze byłam tylko wtedy kiedy potrzebował sie do kogos przytulić, pocałować (nie byłam jedyną taką panną w tym czasie). Po pół roku powiedziałam DOŚĆ. Nie mogłam już dłużej tego tolerować, zwłąszcza że chciałam być z nim na poważnie, ale on jak twierdził- nie szukał stałego związku. Zerwaliśmy kontakt. Mineło jakieś 4 miesiące jak zadzwonił i poprosił o spotkanie- ja nie chciałam bo wiedzialam ze bedzie tak samo jak kiedyś. Kiedy zaczęłam go zlewać, po paru razach zadzwonił i powiedział że przemyślał wszystko i wciąż myśli o mnie i chce być ze mną. Po jakichś trzech miesiącach starań dałam mu szanse. Jesteśmy ze sąbą juz ponad cztery miesiące a on caly czas powtarza mi ze chcialby juz rozpocząć współżycie. Wie że jestem dziewicą. Mam 17 lat a on 22. Od czasu naszego poznania do teraz bardzo sie zmienił. Ale czy nie za szybko żeby rozpocząć współżycie? Kocham go i wiem że on mnie też. Czy nie warto poczekać?

zawsze warto poczekać bo nigdy nie wiadomo kim tak naprawdę jest ta 2 osoba i czego oczekuje

Gość natalkaaa85
Warto poczekać. Szczególnie, że chłopak jak na razie tylko Cię zawodził i teraz minie trochę czasu zanim się przekonasz czy na pewno możesz na niego liczyć w razie problemów.

Gość sallyneedshelpp
czy ja wiem ja nie poczekałam ;] zaczelam jako 17 ale jezeli mu zalezy to poczeka tyle ile bedziesz tego potrzebowala lepiej zebys nie zalowala pozniej ze zrobilas to np z nim a nie z kims innym albo ze za szybko

lenka naprawde sliczna jestes ! moj ideal :) doautorki chlopakowi chodzi o sex z toba tak wiec jesli mu dasz po pewnym czasie sie znudzi i poszuka innej Jesli nie dasz poszuka tez innej. To tylko moje zdanie ..Co do sexu zawsze musi byc ten 1 raz jesli go kochasz zacznij wspolzyc :) pamietaj abys sie zabezpieczyla