Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiiiilllkkka

Czy da sie przezyc bez ksiazek tydzien w szkole????

Polecane posty

Gość aiiiilllkkka

kurcze moj pracodawca sciemnia z wyplata i bede miala kase dopiero 7 wrzesnia , dzieciom kupilam zeszyty i przybory ale wiecie ajkei ksiazki drogie mlodszy do 3 klasy idzie a starszy do 1 gimnazjum, wiem ze to obciach ale kurcze nie wie czy dzieciom glupio nie bedzie jka to zrobic by nie bylo, nie mma skad kasy pozyczyc , maz ma wyplate dopiero 10 tego

Gość można___aa
nic sie nie martw, przezyja i to nic takiego. nie ty jestes tylko w takiej sytuacji

Gość zyyyysiiiika
pewnie ze sie da ja sam tez cienko piszcze a zasilek rodzinny z ta nedzna stowa na dzieci bedzie pod koneic wrzesnia apranoja jaks

Gość sallyneedshelpp
pierwsze tygodnie to i tak takie troche bimbanie spokojnie przezyje :D pamietam jak w lic do polskiego kupilismy wszyscy 2 miesiace po hehehe :)

Gość aiiiilllkkka
wiesz ten starszy to spoko bo w gimnazjum to kazda lekcja zkim innym ale ten mlodzszyuy kurcze ale nie moge kupuic ksiazek wiecie nap dwie bo trzeba caly komplet za 200 zeta kupic co za chamstwo

Gość kenznznznz
no wlasnie to fakt w starszych klasach to lepiej bo mozna udac ze nie ma w ksiegarni pozyczyc skserowac itp a takie dzieci do 3 klasy musza miec cale zestawy

ja przezylam 3lata liceum bez zadnego podrecznika i nawet jednej lufy nie zarobilam. a jak dzieciaki beda mialy zad z ksiazek przez ten tydz zawsze moga pozyczyc i skserowac te strone albo sobie przepisac

Gość bukaa
U mojego syna w zeszłym (1 klasa) roku jeszcze na drugim zebraniu czyli w listopadzie wychowawczyni zwracała uwagę, ze kilkoro dzieci nie ma podręczników. Problemem jest brak ćwiczeń, bo potem to wszystko trzeba będzie uzupełnić. Może syn zrobiłby sobie ksero kilku pierwszych stron ćwiczen, żeby nie siedział bez zajęć na lekcji? I myślę, że najlpeiej byłoby, gdybyś zadzwoniła do szkoły i wyjasniła sytuację, zeby dziecko nie było zmuszone do wyznania tego przed całą klasą.

Da się przeżyć tydzień bez książek w szkole. ba, można nawet przeżyć kilka lat :D Jeżeli widzisz w tym problem to radzę sprawdzić czy nie można wypożyczyć z biblioteki niektórych podręczników. Z tego co pamiętam to powinna być taka opcja.

Gość Alogiaaaaaaa
Ale z ciebie debilna matka :O pracujecie oboje i nie kupiliście jeszcze książek :O Książki się kupuje na pcozątku wakacji, debilko :O Pijaczko ty :O