Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiaaa

Gdzie kupujecie prezenty dla swoich facetów?

Polecane posty

Gość Małgosiaaa

Hej dziewczyny! Gdzie kupujecie prezenty dla swoich facetów? Czy znacie takie sklepy jak 2future.pl , takapaka.pl , Yego, Duka ?

Gość Martynakiki
Ja generalnie zawsze zamawiam prezenty przez internet, ale nie mam jednego sklepu - przeważnie zawsze jest to inny.

Gość lidddkowska90
Zajrzyjscie sobie do Złotych Tarasów jak już bedziecie poszukiwać gwaizdkowych preznetów. Tam na parterze znajduje sie fajny stacjonarny punkt sprzedaży prezentów w formie przeżyć. Super, mówie Wam.

Gość Małgosiaaa
a takie kradzione gdzie sie kupi? :)

Gość ashleyka387
ja kupuję w sumie wszystkie prezenty na selgros24 - mają też darmową dostawę powyżej 100 zł i jak kupuję prezenty dla dzieci - a w rodzinie ich sporo - to darmowa dostawa bardzo mi się przydaje na te wszystkie barie, puzzle etc. :D

Gość gość
Jako że nie znoszę sztampowych prezentów, na ogół nie kupuję, a robię sama. Kupuję co najwyżej komponenty, a gdzie - różnie, zależy co chcę kupić. Funduję mu też tzw. wydarzenia typu przejażdżka czołgiem albo sama coś projektuję i daję do realizacji (wydruk, uszycie, nahaftowanie). Wiem, co mój facet lubi i tam mu kupuję, gdzie to sprzedają, jeśli już. A Ty zawsze mu kupujesz na wszystkie okazje to samo? Bo jakieś dziwne pytanie. Książki w księgarni, koszule w sklepie z koszulami itd. Co kto lubi