Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nikaz

Czy spicie w staiku?

Polecane posty

Gość bez nikaz

ja spie zawsze, ale ostatnio jak kolezanka sie o tym dowiedziaa to była taka zdziwiona, jak to jest. mozna spac czy nie mozna ?

Gość :(...**
ja słyszałam że jak spi sie w staniku to cycki nie rosnal, ja tez do tej pory spalam w staniku, od jakichs dwoch tygodni spie bez:)

Gość bele de jour
ja spie bez. No bez przesady po co ci w nocy stanik?

Gość :(...**
ja slyszalam ze jak spi sie w staniku to cycki nie rosna.Ja do tej pory spalam w staniku, od jakis dwoch tygodni juz nie:)

Gość lekooomankaa
hahaha w pełnym makijażu też spisz??

Gość bez nikaz
to moze dlatego mam takie małe tzytzki :O :D

Gość sdfsdfsdfsdfsf
ja tam spie nago i bez stanika w domu obowiazkowo, ewnetualnie w sportowym. najwygodniej

Gość dgdfngf
o to wymyslila spac w staniku?? o takim pomysle jeszcze nie slyszalam:)) jeszcze makijaz, zucie gumy cala noc, a pod reka dezodorant.

Gość jak miałam mniejsze cycki
to spałam bez stanika ale z wiekszymi cyckami to chyba warto spac w staniku

Gość nie, nie śpie
ale moja koleżanka śpi ;> też byłam zdziwiona, tak trudno dobrać idealną bieliznę a to wszystko gniecie, i ponoć od wciskania się różnych drutów itd w pierś guzy mogą się robić....

Gość ...x.xxxx.xx
dokladnie ktos napisal cialo ma w nocy odpoczywac bez stanika bez majtek, najlepiej nago lub w bawelnianej koszli nocnej, no hcyba ze jakas sexi nocka sie szykuje to stroj ładniejszy:P

Gość dsgghmh
nawet jakby bielizna -stanik byl idealnie dobrany to i tak powinno spac sie bez niego!!!! dajcie spokoj toc to masakra jakas....

Gość mfkkkkkkkkkkkkkk
Ja śpię całkiem nago, bo nie lubię jak coś mnie krępuje podczas snu. Ale jak rano założę tak cały dzień go nosze aż do wieczora nawet będąc większość dnia w domu.

Gość julka kulka
spie bez i po mieszkaniu chodze bez

Gość butelka coliii
Ja tez spie w staniku i nie widze w tym wlasnie nic takiego dziwnego. A wiem jak ludzie na to reaguja - wielkim zdziwieniem. Ja spie w staniku, bo zle sie czuje bez i nie umiem zasnac jak nie mam stanika.

Gość spać w staniku powinny
jedynie kobeity które mają bardzo duże piersi...to ma niby zapobiegać obwisaniu no oi te po kamieniu które chcą by ich biust wrócił do formy

Gość stay from meeeeeeeeeeeee
ja mam duzy biust, wiec wszystkie staniki mam z fiszbinami. nie wyobrazam sobie w takim spac :o chyba, ze spie u kolezanki i w jej domu jest np. jej rodzina :P

Gość spać w staniku powinny
ale w sumie nie wyobrażam sobie spać w staniku....byłoby mi po prostu niewygodnie....no ale ja mam małe cycki

Gość butelka coliii
Ja mam duze piersi, moze dlatego tak zle spi mi sie bez stanika.

Zawsze w staniku, mam duże piersi i tak wygodniej i chociaż są podtrzymane. Ale ja np. nie śpię w takim z fiszbinami tylko miękkim.

Gość bez nikaz
ja kiedys raz zansełam bez stanika to tak cycki mi latały we wszystkie strony i dziwnie sie czułam :P

ja odkad urodziłam dziecko i mi podrosły cycki z rozmiaru C na D(masakra, wiem:o) spie w staniku, bo te cycki sa tak duze ze mi sie przesuwaja na boki i w ogóle...przeszkadzaja mi, jest niewygodnie... a ze stanika na noc po prostu wyciagam druty i stanik jest miekki i nic mnie nie uwiera:) teraz bez stanika bym nie zasnęła chyba...poza tym bez cyckonosza sa obwisłe i kiepsko to wyglada ,nie chce zeby mezulek to ogladał:p a tak to mam takie sexi czerwone koronkowe staniki które ciekawie wygladaja pod koszulka nocną;) bo moje duze piersi w staniku wygladaja moim zdaniem całkiem apetycznie a juz bez stanika....kiepsko:o

Gość gigantyczna pięknosc
bez stanika jak spie z partnerem :p tylko by przeszkadzał, bo trzeba by zdejmowac:D a tak to wszystko jest na wierzchu, w ogóle jak z nim spie to nago:p a jak sama to w staniku i majtkach:)

Przy dużym, zniszczonym przez źle dobrane staniki biuście zalecane jest spanie w dobrze dobranym staniku, wielu kobietom poprawiło to wygląd biustu. Jak ktoś jeszcze nie wierzy, że dobrze dobrany stanik poprawia wygląd biustu: http://stanikomania.blox.pl/resource/porownania_3.jpg "Zdjęcia po lewej zostały zrobione w maju 2007. Zdjęcia po prawej - w kwietniu 2009. Co zrobiła modelka w ciągu tych dwóch lat? Czy poddała się operacji plastycznej? Nie - jedyną zmianą był rozmiar noszonego stanika. Obecnie jest on o trzy rozmiary miseczki większy niż dwa lata temu. Dzięki noszeniu odpowiedniej bielizny piersi ujędrniły się i uniosły tudzież wróciły z emigracji - spod pach, a nawet z pleców - dokąd były wcześniej spychane przez zbyt ciasny stanik. " Cała notka tutaj: http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,21.html?361780 Na lobby biuściastych sporo dziewczyn śpi w stanikach i nie ma w tym nic złego. numerantka muszę Cię rozczarować, ale C i D to nie są duże piersi. Jeżeli uważasz, że Twoje D są tak duże, że Ci przeszkadzają, to masz źle dobrany stanik. Sama noszę 65D i biust mam mały.